www.car.cz
 

Zapoj se i ty do soutěže Natoč svoji káru
     3.7.2007 17:23 - Vladimír Rožánek


Letošní ročník Tuning Party lze zařadit určitě mezi ty vůbec nejvydařenější. Kromě krásného počasí a ohromné divácké návštěvy se zadařilo i mezi samotnými stroji, které byly na Hradeckém letišti prezentovány. Internetová televize Stream.cz (www.stream.cz) se chopila šance a ve spolupráci s Revilo auto připravila soutěž o nejlepší „káru“ z letošní Tuning Party. Pravidla jsou jednoduchá – 3 stroje s největším počtem hlasů vyhrávají ceny v hodnotě přes 22 000 korun. Natoč svoji káru začíná právě dnes, tak se zde koukni na účastníky a dotlač svého favorita na vrchol.

 Informace o společnosti:

Internetová televize Stream.cz (www.stream.cz) je první českou internetovou televizí, jež svým uživatelům kromě jiného nabízí vlastní zábavné pořady (seriály, reality show, sitkomy, talkshow, parodie, školní filmovou tvorbu apod.), nekonečné smyčky videoklipů rozdělené podle žánrů, streamy profesionálních i amatérských interpretů, lifestylové pořady pro muže i pro ženy, přímé přenosy z významných společenských akcí (např. ze soutěže Miss Agro, z velkých hudebních festivalů apod.). Uživatelé tu také mají ojedinělou možnost nahrávat a sdílet svá videa, diskutovat nebo blogovat. V současné době denně přichází na Stream.cz více než 10 000 pravidelných návštěvníků. Celkem portál navštívilo (k 5. červnu 2007) více než 500 000 lidí a shlédnuto bylo přes 5 450 000 stránek. Návštěvníci Stream.cz tu najdou přes 4 000 uživatelských videí, více než 2 000 vlastních pořadů a reportáží a přes 2 000 hudebních videoklipů.

 


 
 
Fotogalerie:   Další PRC s motorem Nissan (420PS)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose