www.car.cz
 

Tým KL Intermoto Czech Republic opět zaznamenal úspěch.
     4.7.2007 07:30 - Vladimír Rožánek


Tým KL Intermoto Czech Republic opět zaznamenal úspěch. Náš francouzský jezdec Matthieu Lagrive, dvojnásobný mistr světa World Endurance Championship, který startoval ve své kategorii Supersport z druhé pozice, si dojel naprosto suverénním způsobem pro 1.místo. V průjezdu cílem navíc jako vítězné gesto předvedl pro pobavení našeho týmu a publika krásnou figuru, která by se dala nazvat  "noční pták" , což vlastně ve volném překladu z francouzštiny znamená jeho jméno.

 

Dalším úspěchem bylo 3. místo pro Patrika Vostárka v českém šampionátu Superstock 600. Patrik také poprvé letos startoval i ve třídě Supersport, kde se umístil na krásném  6. místě, kde byl hodnocen jako čtvrtý jezdec s českou licencí, když dojel těsně za dalším jezdcem Intermoto formace pro tento závod Tomášem Mikšovským. Heroický výkon odvedl také čtvrtý zástupce Intermota v tomto závodě, kterým byl Michal Vecko. Ten po problémech z kvalifikace, kde nedokázal kvůli technickému problému objet ani jedno řádné měřené kolo, startoval z posledního místa. Přesto se postupně probojoval přes mnoho soupeřů a cílem nakonec projel jako dvanáctý celkově a devátý z našeho mistrovství ČR.

 

Celkové pořadí v závodech Alpe Adria Supersport 1. Lagrive, 5. Mikšovský, 6. Vostárek, 12. Vecko.

 

Juniorská formace 125 GP

 

Karel Pešek  14. místo ALPE ADRIA

 

                      8.místo Mistrovství ČR

 

David Látr  při své premiéře bohužel závod pro technickou poruchu nedokončil i když jel opravdu na úplného nováčka výborné časy na úrovni 17. pozice. I přes zajetí do boxů byl nakonec klasifikován s jedním kolem ztráty na 23. místě Alpe Adria a na 13. místě MČR.

 

Team Juniorů se představí také hned další víkend na závodech ME v Mostě.

 

Po závodě řekl Matt Lagrive

 

Jsem velmi šťastný za vítězství pro svůj Team, který si toho se mnou, Williamem a Patrikem skutečně hodně letos užil. Jen doufám, že opravdu ta černá kočka (tedy skutečně smůla) odešla. Nejsem ovšem příliš spokojen s našimi časy na kolo i když skutečně bylo velmi málo času na kvalitnější otestování.

 

Pro závod jsem navíc nezvolil dobrou přední pneu. To se stát v závodě MS tak je to moc zlé. Musíme pečlivě analyzovat všechna data a společně zvolit tu nejlepší variantu pro MS. Chci zde předvést své maximum, Čechy jsou nádherná země, mám skvělý team a jsem šťasten za to, že právě s těmito lidmi závodím a věřím ještě letos v několik dobrých výsledků na hranici top 5. Děkuji za celý team všem partnerům a samozřejmě i fanouškům za podporu a pomoc.

 


 
 
Fotogalerie:   ME Autocross Nová Paka 1.7.2007 Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose