www.car.cz
 

Autotec 2004 a 3. ročník ankety AUTO 4X4 ROKU 2004
     tisková zpráva


Veletrhy Brno, a.s. a 4x4 AUTOmagazín vyhlašují v rámci mezinárodního veletrhu Autotec 2004 třetí ročník soutěžní ankety AUTO 4x4 ROKU 2004 o nejoblíbenější vůz s pohonem všech kol prodávaný na českém trhu v kategoriích: SUV/Sport Utility Vehicles, Off-road a Pick-up.

Podíl automobilů s pohonem všech kol na celkových prodejích rok od roku stoupá a zároveň se významně rozrůstá skupina jejich příznivců. Rychle to pochopili výrobci, kteří intenzivně vyvíjejí nové modely především z kategorie automobilů pro volný čas (SUV). Díky tomu mají zájemci o takové vozidlo rok od roku komplikovanější volbu, který model si vybrat.

Jelikož na všeobecných automobilových veletrzích či výstavách nemohou dostat vozidla 4x4 plnohodnotný prostor k předvedení, rozhodl se pořadatel letošního Autotecu pokračovat ve výraznější prezentaci modelů 4x4 z nabídky tuzemských importérů a vše doprovodit anketou „Auto 4x4 roku 2004“. Na květen připravuje 4x4 AUTOmagazín k anketě speciální přílohu – ročenku Velká kniha testů 2004. Vše vyvrcholí společenským galavečerem při příležitosti zahájení veletrhu Autotec 2004 za účasti importérů, sponzorů a pozvaných hostů.

Tématu „čtyřkolek“ budou přizpůsobeny další doprovodné aktivity veletrhu Autotec, včetně lehké zkušební dráhy, kde budou mít importéři automobilek možnost v praxi předvést schopnosti vystavovaných exponátů. Návštěvníci si budou moci na vlastní kůží vyzkoušet, co dnešní auta s pohonem 4x4 dokáží.

Do všech z vyhlašovaných kategorií ankety má právo nominovat své vozy každý tuzemský importér. Musí se jednat o modely SUV, Off-Road nebo Pick-up, které budou od první poloviny roku 2004 v prodeji na českém trhu. Nominované modely budou zveřejněny na anketní listině, jejíž součástí bude anketní lístek, podle kterého budou hlasovat čtenáři partnerských médií. Všechny modely by pak měl importér vystavit v rámci veletrhu Autotec Brno 2004. Vítězné modely v jednotlivých kategoriích spolu s logy importérů budou prezentovány během zahajovacího večera letošního Autotecu.

Všechny anketní lístky, které budou řádně vyplněny a v uvedeném termínu odeslány na správnou adresu budou slosovány. Výherci pak obdrží hodnotné ceny věnované komerčními partnery akce.

Tisková informace

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose