www.car.cz
 

Veletrh AUTOTEC poprvé v EU. Již za tři týdny
     tisková zpráva


AUTOTEC POPRVÉ V EVROPSKÉ UNII

Letošní ročník, který proběhne ve dnech 5. - 9. 6. 2004, je výjimečný nejen svou vysokou odborností, ale i tím, že jde o první ročník veletrhu, který bude součástí akcí tohoto druhu konaných v rámci Evropské unie. Proto je již v samotném podtextu letošního AUTOTECU obsažena tematika EU. Členství v EU bude znamenat i zvýšení prestiže našeho veletrhu. V západní Evropě existují dva veletrhy aut - Paříž a Ženeva. Ve východní Evropě v podstatě existuje jen veletrh brněnský. Ten díky otevření hranic a sjednocením trhů získá další zákazníky.

Především silniční doprava v unii představuje na veletrhu velmi obsáhlou výstavní kategorii a náš veletrh se tak pro evropské dopravce stává jedním z nejdůležitějších informačních kanálů.

Naším vstupem do EU se ještě zřetelněji projeví skutečnost, že pro evropské dopravce je AUTOTEC jednou z mála možností, jak v Evropě nakupovat a prezentovat nejen samotné automobily, ale i ostatní silniční komponenty a další prvky dopravních řetězců, především návěsy, přívěsy a veškerou další speciální techniku a příslušenství.

Letos poprvé v historii výstav nákladních automobilů v ČR budou všichni prestižní výrobci vystavovat v halách. Skutečnost, že celá evropská sedmička výrobců těžkých nákladních automobilů bude vystavovat v pavilonech BVV je významným krokem ve zkvalitnění celé výstavy a příspěvkem a. s. Veletrhy Brno k rozvoji výstaviště. Tato zásadní změna formy prezentace výrobků byla umožněna díky novému pavilonu F s výstavní plochou 8 000 metrů čtverečních, který byl zprovozněn v minulém roce.
AUTOTEC se vyprofiloval jako vysoce odborná akce, která nabízí globální přehled dění na mezinárodním poli automobilového průmyslu a poskytuje množství nových profesních informací.

Je veletrhem, který ve střední a východní Evropě nemá v podstatě plnohodnotnou konkurenci. AUTOTEC má velkou perspektivu jak z hlediska umístění v centru středoevropského regionu, tak z hlediska předpokládaného propočtu prodejů v nejbližších letech.

Po desetiletou historii své existence se AUTOTEC zařadil mezi špičkové evropské akce s tematikou automobilového průmyslu. To dokazuje i přítomnost zástupců všech významných světových automobilek.

Tisková informace


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose