www.car.cz
 

Nürnburgring pro CarDo - bez převodovky a motoru
     13.7.2007 07:05 - Vladimír Rožánek


Vůz byl po konečné opravě diferenciálu schopen vyzkoušet síly s konkurencí. Ta se však rozrostla o další posilu v teamu Renault, kde usedl za volant Renaultu Premium Ross Garret a další vůz Man ve startovním poli pilotoval Markus Altenstrasser.

V první sobotní závodní jízdě byl nucen Michal truck odstavit pro unik oleje z prasklého mazání turba. Po startu do pohárového závodu z poslední řady ukončil první den na místě 14.

Nedělní kvalifikační závod dojel s poruchou na převodovce, která se rozhodla neřadit, na místě 13. Po kontrole trucku zástupci firmy Man byla navíc zjištěna prasklina na bloku motoru. Start v hlavním závodě pro nedostatek času na opravu nebyl reálný a tak zisku dalších bodů nahrává start na domácím okruhu v Mostě při CZTP. Nový technický team okolo Michala opět povede tak jako na Nürnburgringu truckerská legenda Jiří Moskal a  Josef Kakrda. Spokojenost v CarDo Racing Teamu může být však na místě, neboť se podařilo v krátkém čase postavit nový team se srdcem pro motosport.

 

Výsledky FIA Truck Nürnburgring:

 

Sobota:

 

Kvalifikace: Bösiger, Vršecký, Albacete….Dolák DNF

 

Pohárový závod: Bösiger, Vršecký, Albacete…Dolák – 14. místo

 

Neděle:

 

Kvalifikace: Bösiger, Albacete, Vršecký … Dolák 13. místo

 

Pohárový závod: Vršecký, Albacete, Belloc… Dolák DNF

 

Vláďa Rožánek

CarDo Racing Team
 
 
Fotogalerie:   Michal Dolák v Zolderu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose