www.car.cz
 

Deset kamiónů propaguje Autotec putováním po Evropě
     tisková zpráva


AUTOTEC PUTUJE PO EVROPĚ

Společnost Veletrhy Brno, a.s., pořadatel mezinárodní motoristické výstavy Autotec, se rozhodla pro netradiční formu informační kampaně. Evropské dopravní tepny už několik měsíců brázdí deset kamionů české dopravní společnosti Zeman Transport. Tyto přepravní soupravy jsou na návěsu vybaveny logem Autotec 2004 a informací o termínu konání akce (5. – 9. 6. 2004).

Společnost Veletrhy Brno, a.s. a management Autotecu se pro tento krok rozhodli po konzultaci s odborníky na marketingovou komunikaci. Proti Autotecu totiž po celé Evropě stojí několik konkurenčních akcí. I přesto na přehlídku novinek z oblasti užitkových vozidel, dílů, příslušenství a servisní techniky přijíždí do Brna stále více vystavovatelů a návštěvníků z většiny zemí evropského regionu.

„Rozhodli jsme se touto zajímavou, ale ve své podstatě velmi přirozenou formou, připomenout našim potenciálním i stálým návštěvníkům konaní Autotecu 2004,“ prozrazuje manažer veletrhu Jiří Čikl.

Logo Autotecu vozí celkem deset kamionů přepravní společnosti ZP ZEMAN TRANSPORT Group Brno a.s.. Společnost patří mezi dvacet největších dopravních firem v ČR a největší, která se specializuje na dopravu do Itálie. Na trhu působí už několik let a disponuje stočlenným vozový parkem, jehož průměrné stáří je kolem čtyř let. Je jen těžko uvěřitelné, že při zrodu firmy byl jeden starý Liaz. Dnes dopravní firma Zeman sází na značku Renault a Mercedes.

Zástupce společnosti Pavel Zeman si podle svých slov váží toho, že právě jeho firma pomáhá po Evropě propagovat výstavu blízkou oboru jeho podnikání. „Lidé z naší firmy se Autotecu určitě zúčastní, protože je to pro nás ideální místo pro navázání nových pracovních a obchodních kontaktů,“ říká Pavel Zeman.



Tisková informace
květen 2004
Manažer PR a reklamy: Jarmila Vavrušová

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose