www.car.cz
 

Pačejovské tropické stříbro Martina Bujáčka
     17.7.2007 23:00 - tisková zpráva


O tropickém víkendu pokračoval český sprinterský šampionát v okolí Pačejova svým pátým podnikem, kterým byl již devětadvacátý ročník Agropa Rally Pačejov. Na startu Pačejovkého klání se objevila i pětice účastníků Poháru mládeže, ve které nemohl chybět ani Martin Bujáček pospolu s Billem Latifem. Na mladíky za volanty „en jedníčkových“ speciálů čekalo dvaatřicet ostrých kilometrů na čtyřech rychlostních zkouškách.

Už na první měřené rychlostní zkoušce se ujal vedení suverén předchozích podniků a zkušený rallyecrossař Jan Černý, který v druhém průjezdu Strážovicemi nadělil Martinovi pět sekund. Vlastně každá rychlostní zkouška měla téměř totožný průběh jako tato. Náskok Honzy Černého stále narůstal o pár vteřinek na každé zkoušce před Martinem Bujáčkem, který si hlídal Martina Semeráda za svými zády.

S větším odstupem a ztrátou více než minuty na každé zkoušce zajížděl vyrovnané časy Jakub Urban. Vladimír Mandík musel svou Škodu Felicii ostavit již na třetí RZ, která byla pro mladíky neměřená, a to pro problém s diferenciálem.

Do Pačejova jsem se těšil na rychlejší tratě. I po tréninku jsem byl spokojen s volbou tratí, protože někde to bylo rychlejší a někde zase víc zamotané. Celou sobotu bylo v autě hodně vedro a tak to bylo o něco náročnější, ale závod proběhl bez problému a bez nějakých krizovek a nakonec i náš výkon stačil na druhé místo zhruba 36 sekund za Honzou a 13 sekund před Semišem. Po závodě jsem s výsledkem spokojen a už se těším na další start v Prachaticích,“ říká závěrem spokojený Martin Bujáček.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa Pačejov 2007 - Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose