www.car.cz
 

Plzeňský Michal Fiala vítězně na Agropě ve třídě A7
     20.7.2007 11:43 - tisková zpráva


Plzeňská posádka Michal Fiala – Tomáš Heidenreich úspěšně absolvovala během uplynulého víkendu rallyesprint v Pačejově, když pro sebe a pro team LVMotors získala vítězství ve třídě A7. Kromě toho se ve skupině A dokázala prosadit mezi vozy S1600 a propracovala se na „bednu“.

 

Talentovaný plzeňský jezdec Michal Fiala, který v minulosti vyzkoušel také i jízdu s nejsilnějším vozem kategorie WRC, využil nabídky Libora Václavíka a přihlásil se do pačejovského sprintu s vozem Nissan Almera. Hned od prvních rychlostních zkoušek se Fiala začal prosazovat na předních pozicích výsledkové listiny skupiny A, třídě A7 bezkonkurenčně kraloval.

 

Pro úspěch ve sprintu jsou důležité především dvě věci, neudělat žádnou vážnou jezdeckou chybu a mít perfektně přichystané auto. Myslím, že se nám obě tyto nutné podmínky podařilo splnit a jsem rád, že se mě na této téměř domácí soutěži podařilo zajet takový úspěšný výsledek. Byl to můj první start s tímto vozem, takže jsem měl trochu obavu, jak se s autem dokážeme rychle sžít, ale ukázalo se, že vůz se chová velmi pěkně a docela jsme si tu soutěž užili,“ hodnotí pačejovský rallyesprint jezdec Michal Fiala.

 

Nissan Almera svojí koncepcí představuje již starší vůz, ovšem úspěchy posádek startujících s tímto A-čkovým speciálem ukazují, že se pořád jedná o konkurence schopné soutěžní náčiní, se kterým je možno prohánět i moderní vozy S1600. Fialův vítězný vůz připravuje team LVMotors ve svých dílnách v Plzni – Černicích.

 

 „Nestartujeme příliš často, ale poslední dobou se nám při našich účastech v rallye daří. Jsem rád, že Michal Fiala dokázal vyhrát svoji třídu a navázal tak na úspěšný start našeho vozu v minulém roce na Rallye Tatry. Rádi bychom na tyto skvělé výsledky chtěli navázat při startu v nějaké další domácí soutěži,“ říká majitel teamu Libor Václavík.

 

 

LVMotors

  

PR

Tisková informace LVMotors, Plzeň, 20.7.2007


 
 
Fotogalerie:   Rally Agropa Pačejov 2007 - Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose