www.car.cz
 

Trochu bláznivý závod v Maďarsku plný změn se šťastným koncem - PROHUN 500
     30.7.2007 07:18 - tisková zpráva


Konečným vítězstvím našeho týmu se nakonec uzavřel trochu bláznivý šestý závod Maďarského mistrovství pod názvem PROHUN 500.

Mirek Zapletal měl sice dost technických problémů, ale kdo v tomto závodě neměl! Postihlo jej pár defektů, odešel posilovač brzd, ale nakonec se díky tomu, že vedoucímu Sándorovi Kisovi nefungovala povinná GPS (dostal za tuto RZ čas nejhoršího + penalizaci) dostal do vedení a to již udržel do konce závodu.

Posunul se tak výrazně před doposud druhého Isztvána Gála v celkovém pořadí seriálu, neboť ten díky technickým problémům nebodoval a závod měl díky své délce vyšší koeficient. Zdeněk Pořízek svůj vůz notně poškodil, když jej v sobotu rozhodila série děr a ve velké rychlosti trefil strom .

Následně musel odstoupit a v Dřevohosticích bude hodně co dělat, aby se jeho vůz postavil na příští týden, kdy se jede Fryštácká Skalka, další závod prozměnu Českého mistráku. Petr Procházka zvládl nástrahy tratě bez vážnější újmy a bral body za celkové 6.místo. Nepříjemnou zajímavostí byl díky vysokým teplotám požár lesního porostu, který způsobily rozžhavené brzdy vozu Nissan Navara, pilota Martóna Kristofa a tak byl závod v sobotu přerušen a dnes byla část rychlostních testů v tomto úseku vynechána.

Tým OffROADSPORT CZ tak trochu rozčeřil vody Maďarského mistrovství a uvidíme jak se bude dařit za měsíc při Hungarian Baja a závěrečném PSI Holding Kupa. Dakarský tým můžete vidět v domácím prostředí již následující víkend (3. a 4.8.) v okolí Fryštáku, kde se jede druhý závod domácího šampionátu.

Více o tomto závodě najdete na www.simcar.cz. Foto z Maďarska a více informací dodáme co nejdříve! Pěkný den přeje

Míla Janáček


 
 
Fotogalerie:   XVI. Historic Vltava rallye - foto Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose