www.car.cz
 

A1GP: Soutěž pro kreslíře končí, čekáme ještě na váš návrh!
     30.7.2007 21:08 - tisková zpráva


Máte zA1 z kreslení a ještě jste neposlali svůj návrh designu formule českého týmu pro seriál A1GP pro sezonu 2007 - 2008? Pak máte poslední příležitost zúčastnit se jedinečné soutěže, kterou národní tým vyhlásil pro všechny talentované grafiky, ať už jde o profesionály či amatéry. Pokud váš návrh přijde na náš mail do půlnoci 31. července 2007, máte šanci získat 15 000 Kč, dvě vstupenky na závod A1GP v Brně a navíc není vyloučeno, že právě vaše vize bude přenesena přímo na závodní vůz a bude jej zdobit po celou sezonu při závodech po celém světě!

Do půlnoci 31. července 2007 mají nejen fanoušci motoristického sportu, ale i všichni ti, kteří mají hlavu plnou nápadů a neztratili hravost, příležitost zapojit se do soutěže českého národního týmu účastnícího se šampionátu A1GP.

Na stránkách www.bpa.cz v sekci „A1GP - soutěž“ jsou ke stažení nákresy běloskvoucí formule. Stačí ji jen zahalit do zajímavého designu a národních barev, zaslat svůj návrh na emailovou adresu motorismus@bpa.cz a pak už jen doufat, že jury složenou ze zástupců managementu týmu a samotných jezdců, kteří budou Českou republiku v A1GP reprezentovat, zaujme právě váš návrh.

Na stránce www.bpa.cz v sekci „A1GP - soutěž“ také naleznete dosud došlé návrhy, jichž zatím přišly více než dvě desítky. Český národní tým se těší i na vaše nápady!

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Josef Král zlatý v anglickém Snettertonu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose