www.car.cz
 

Odložilík se v Pelhřimově nepředstaví, premiéra S2000 se odkládá !!
     3.8.2007 16:52 - tisková zpráva


Premiéra českého jezdce za volantem vozu kategorie Super 2000 se zatím nekoná. Na IV. CEBIA Rallye Pelhřimov 2007 – Memoriál Tomáše Vojtěcha se měl objevit vůz Fiat Grande Punto S2000 s dvojici Roman Odložilík, Pavel Odložilík z týmu TRT CZECH RALLY SPORT.

Před středeční půlnocí dorazil do sekretariátu pelhřimovské rally k řediteli soutěže Richardu Gnojkovi omluvný mail: Poněkud se zdržela zásilka objednaných náhradních dílů,včetně ráfků. Během středečního jsme byli z Fiatu informováni, že je dostaneme ažzačátkem příštího týdne. Velmi nás to mrzí, zvláště po dnešním testu, kdy jsme ještědolaďovali nastavení tlumičů. Auto se zdá být již celkem nastavené na české tratě, což jsme si chtěli před Barum rally Zlín ověřit. Snad se v Pelhřimově objevíme na příštím ročníku,“ uvedl Roman Odložilík.

Další informace o posádce bratří Odložilíků se dozvíte v další tiskové zprávě. V Pelhřimově se neobjeví ani Slovák Peter Gavlák na voze Mitsubishi Lancer EVO IX. Ke změně dochází na místě jezdce u startovního čísla 24, kde původně přihlášeného Josefa Vyštejna nahradí místní jezdec z Pacova Pavel Musil na voze Mitsubishi Lancer EVO IX.

I přes neúčast vozu kategorie Super 2000 se diváci mohou těšit v okolí Pelhřimova na dva vozy nejvyšší specifikace WRC, když za volanty vozu Škoda Octavia WRC se objeví Leoš Flídr a Karel Trněný. K favoritům dále patří Karel Trojan, Josef Semerád, Zdeněk Vlček a Vladimír Barvík (všichni Mitsubishi Lancer EVO IX).

 

 

V Pelhřimově 2. srpna 2007 Roman ORDELT

tiskové středisko

IV. CEBIA Rallye Pelhřimov 2007


 
 
Fotogalerie:   KW Berg Trophy 2007 ve Víru, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose