www.car.cz
 

V Pelhřimově odstartuje celkem 70 posádek!
     3.8.2007 16:57 - tisková zpráva


Administrativní a technickou přejímkou IV.CEBIA Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha prošlo celkem 70 posádek, z toho 14 historických vozů. Pelhřimovská rally se jede jako součást mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů 2007, Trofej Zóny střední Evropy v rally historických automobilů 2007 a volný zónový podnik.

K největším favoritům dvoudenní rally se řadí vedoucí jezdec mistrovství České republiky Leoš Flídr (Škoda Octavia WRC), stejný vůz má k dispozici rovněž Karel Trněný. K aspirantům na čelní příčky patří Karel Trojan, Josef Semerád, Zdeněk Vlček, Vladimír Barvík, Jiří Volf (všichni Mitsubishi Lancer EVO IX), Josef Peták (Renault Clio S1600).

Premiérově s vozem mitsubishi deváté evoluce se představí Antonín Tlusťák. Mezi čtrnácti jezdci v šampionátu historických vozidel patří k favoritům Emil Triner (Škoda 130 RS) a Jiří Hrubý (BMW 2002TI).

CEBIA Rallye Pelhřimov odstartuje v pátek 3. srpna v 17 hodin z Masarykova náměstí v centru Pelhřimova. Soutěžní posádky v první etapě čeká 137 km dlouhá trať, která obsahuje 4 rychlostní zkoušky na dvou úsecích v délce 30 km. Jezdce prověří rychlostní zkoušky s názvem Křešín a Zhoř. Právě na rychlostním testu z Bratřic do Zhoře se nachází divácky atraktivní skok u lomu Těchobuz. První vůz se v cíli páteční etapy objeví ve 21:32 hodin.

Druhá etapa startuje v sobotu 4. srpna 8 hodin, na jezdce čeká dalších devět rychlostních zkoušek na třech úsecích Nová Cerekev, Křemešník a Dudín. V cíli se nejlepší posádky objeví v 17:39 hodin, za sebou budou mít 443 km dlouhou trať čítající 13 náročných rychlostních zkoušek v celkové délce 114 km. Vyhlášení výsledků a rozdílení cen proběhne v sobotních večerních hodinách v prostoru areálu letiště u obce Kámen. Právě v těchto rozlehlých prostorách je umístěno servisní i uzavřené parkoviště.

 

V Pelhřimově 3. srpna 2007 Roman ORDELT

tiskové středisko

IV. CEBIA Rallye Pelhřimov 2007


 
 
Fotogalerie:   MS Superbiků, Brno 2007, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose