www.car.cz
 

Roman Kresta již myslí na Rally Acropolis
     Pavel Jelínek


Ačkoliv posádku tým Styllex Tuning Prosport Roman Kresta-Jan Tománek čeká o víkendu další podnik Mezinárodního Mistrovství ČR v rally v Českém Krumlově,  přípravy týmu směřují již k účasti na soutěži světového šampionátu v Řecku.  Rallye Český Krumlov absolvuje Roman Kresta s vozem Subaru Impreza WRC, ale na Rally Acropolis se objeví za volantem vozu Ford Focus WRC. Start na dvou soutěžích ve dvou po sobě následujících víkendech je velmi složitý i pro zajištění logistiky týmu, proto byla zvolena varianta startů se dvěma vozy.

Roman Kresta si před soutěží v Řecku vyzkoušel vůz Ford Focus RS WRC 02 zlínské stáje JM Engineering a nyní je připraven podat maximální výkon na rychlostních vložkách v okolí Českého Krumlova.  „V neděli jsem v Maďarsku otestoval vůz Ford Focus WRC. Balázs Benik startoval v Maďarsku na Duna-Alba Rally a tak jsem využil této situace pro seznámení se s Focusem. Vše funguje podle plánovaného harmonogramu. Ačkoliv nás nyní čeká Rallye Český Krumlov, veškerá příprava již směřuje na Rally
Acropolis. Samozřejmě i v Českém Krumlově chceme dosáhnout výborného výsledku. V neděli po soutěži odlétáme do Řecka, takže nás čeká opravdu velmi náročný program,“ řekl Roman Kresta.

Rallye Český Krumlov startuje v pátek 28.května 2004 v 15 hodin a posádka Roman Kresta-Jan Tománek odstartuje se startovním číslem 2.

Martin Bobek, www.RomanKresta.com


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose