www.car.cz
 

Ondra Ježek zklamaný - jen 0,8 sekundy od zisku dalších bodů z Anglie,
     6.8.2007 07:31 - tisková zpráva


Druhý závod těsně za body

Pouhých 0,8 sekundy dělilo Ondru Ježka od zisku dalších bodů, když na okruhu Brands Hatch ve druhém závodě Superstock 600 dojel na 17. místě.

 

Druhý závod Mistrovství Evropy Superstock 600, který se dnes konal na britském okruhu Brands Hatch, již tolik štěstí Gold Fren Teamu Erinac nepřinesl. Ondra Ježek v něm bojoval opět ve velmi početné skupině, ve které se prakticky celý závod držel na druhé pozici. I když tato skupina bojovala o konečné 15. místo a tím i o jeden evropský bod, nepodařilo se českému jezdci zopakovat svůj včerejší výkon a cílem projel na 17. pozici, když od bodovaného umístění zůstal vzdálen pouhých 0,8 sekundy.

Ondra Ježek: "Z této jízdy jsem opravdu zklamaný. Po podařeném startu se mi vůbec nepovedlo první kolo, v němž jsem ztratil mnoho pozic. Ve stíhací jízdě se mi podařilo předjet pár soupeřů, ale patnácté místo Rusa Leonova, které by mi zajistilo alespoň další bod, jsem bohužel nevybojoval.

 

Pokusím se na tento nepovedený závod rychle zapomenout a zkoncentrovat na další podnik ME Superstock 600, který se jede za měsíc na německém Lausitzringu. Nejbližší závod ale plánujeme již víkend před tímto závodem, kdy se zúčastníme domácího mistrovství na Hungaroringu."

 

Petr Štola

Media servis


 
 
Fotogalerie:   Italské prototypové mistrovství © ASI sport

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose