www.car.cz
 

Barumka 2007: Opět regulace diváků na RZ aneb placení vstupného !!
     13.8.2007 02:03 - tisková zpráva


Jako řada světových pořadatelů a rovněž vybraných domácích podniků přistupují pořadatelé Barum rally Zlín opět k výběru vstupu na rychlostních zkouškách. Letos proběhne technická přejímka na zlínském náměstí Práce pod obchodním domem a vstup pro všechny příznivce a fanoušky bude volný. Výběr vstupu bude organizován na shakedownu, všech rychlostních zkouškách a v servisním areálu, který bude umístěn po celou dobu rally v Otrokovicích u Barum Continental, spol. s r.o.

 

VSTUPNÉ: Připraveny jsou dva druhy vstupenek. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 50 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. K těmto lístkům pořadatelé vydají ještě informační letáky v diváckých místech a informace o parkovacích možnostech.

 

Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny pro ty z Vás, kteří navštíví dvě až tři rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP, které budou v ceně 170 Kč (platí na všechny akce po dobu čtyř dní) a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů.

 

Čtvrtek 23. srpna: shakedown (Komárov)

Pátek 24. srpna: RZ 1 Super RZ Zlín (Divácká super RZ Zlín)

Sobota 25. srpna: RZ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, servisní zóna Otrokovice

Neděle 26. srpna: RZ 10, 11, 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice

 

Je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně 170 Kč a nejen, že ušetříte, ale zrychlíte průjezd k rychlostní zkoušce -  nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují přístup do servisního areálu (mimo vymezené prostory je vstup diváků zakázán).

 

Volné vstupy budou v prodeji na čerpacích stanicích v okolí trati rally od pondělí 13. srpna. Podrobný seznam prodejních míst bude uveřejněn na oficiální internetové adrese: www.barum.rally.cz a www.CzechRally.com

 

 

VSTUP ZDARMA

- pro děti do 10 let na každou rychlostní zkoušku

- tělesně postižení mají vstup zdarma

- vstup na technickou přejímku konanou v pátek 24. srpna 2007 v prostorách pod Velkým kinem ve Zlíně

- v rámci sobotního dne bude možné zhlédnout i veterány.

 

 

 

Ve Zlíně 10. srpna 2007       

             Roman ORDELT

 tiskový mluvčí     Barum rally Zlín


 
 
Fotogalerie:   Vyhodnocené snímky z FOTOsoutěže BR 2006

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose