www.car.cz
 

Hattrick pro Mazdu v reportu kvality časopisu AUTO BILD
     14.8.2007 09:45 - tisková zpráva


Mazda vyrábí nejspolehlivější auta. To opět potvrdil letošní report kvality německého časopisu AUTO BILD. Již potřetí za sebou si si Mazda došla na stupně vítězů pro to nejvyšší ocenění a odsunula konkurenty Toyotu a Hondu na 2. a 3. místo.

Od roku 2001 proti sobě staví automobilový časopis s největším nákladem v Německu 24 nejvýznamnějších značek na německém trhu a hodnotí je z hlediska spolehlivosti, dlouhodobé kvality a spokojenosti zákazníků. Celková známka se skládá z celkem 7 jednotlivých hodnocení.

Patří sem rozsáhlá anketa prováděná u téměř 23.000 řidičů stejně jako počet stažení vozů z oběhu a dodatečných oprav, výsledky TÜV reportu a dlouhodobého testu AUTO BILDu. Rovněž je přihlédnuto k počtu stížností zákazníků ve „schránce připomínek“ časopisu AUTO BILD, k záruce výrobce a ke službám smluvních servisů.

Modely značky Mazda bodovaly v reportu jakosti AUTO BILDu pro rok 2007 především díky své tradiční minimální poruchovosti. Ale i v kategoriích „Spokojenost zákazníků“ a „Garance“ předvedla Mazda tradičně skvělý výkon. V dlouhodobém testu AUTO BILDu po 100.000 km zvládla Mazda5 prvních 50.000 kilometrů testu v náročném denním provozu naprosto bez problémů.

 

Mazda


 
 
Fotogalerie:   Finská rally 2007, foto Jara Šašinka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose