www.car.cz
 

Mazda přepracovala kompaktní vůz nové generace
     15.8.2007 09:26 - tisková zpráva


Společnost Mazda přehodnotila a přepracovala kompaktní vůz nové generace.

Zcela nová Mazda2 představuje mnohem víc než jen aktualizaci modelu. Jedná se o pohodlné a bezpečně ovladatelné vozidlo s notnou dávkou zábavy Zoom-Zoom. Může se pochlubit dynamickým designem uvnitř i zvenku upoutávajícím pozornost.

Díky přepracované konstrukci karoserie je vůz bezpečnější i tišší. Je také zhruba o 100 kg lehčí, což se odrazí v příznivější spotřebě paliva. Nová Mazda2 je cenově dostupný vůz s ekonomickým provozem, přičemž splňuje globální ekologické i bezpečnostní standardy.

Oba benzinové motory – MZR 1,3 l. a MZR 1,5 l. – přinášejí vynikající hospodárnost spotřeby a zároveň energickou odezvu plynu. Výsledkem je pocit temperamentního výkonu a ryzího zážitku Zoom-Zoom. K dispozici bude i vznětový motor MZ-CD 1,4 s vysokou účinností paliva.

Mezi inteligentní funkce patří vysoké umístění řadicí páky ke snadnému řazení a nová odkládací skříňka s prostorem k uložení tiskovin.

Nová Mazda2 prostě splní veškerá vaše očekávání městského kompaktního vozidla – včetně svěžího potěšení z jízdy, jímž jsou vozy Mazda proslulé.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Letní Most 2007 - SCC, foto Ralf Schindler, SCC a M.Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose