www.car.cz
 

V Anglii se týmu MS Racing podařil dvojnásobný bodový zásah
     15.8.2007 09:42 - tisková zpráva


WSBK Anglie / Brands Hatch – po závodě

V anglickém prostředí, kterému se v motocyklovém sportu vyrovná máloco, se týmu MS Racing podařilo dvojnásobný bodový zásah.

196 tisíc diváků, travní tribuny poseté lidmi a kotle jako při hokeji či fotbalu. Přesně takto vypadají závody Mistrovství světa Superbiků na anglické půdě. Radost jihočeského týmu MS Racing byla veliká, když se podařilo poprvé v letošní sezóně skórovat oběma našim jezdcům ve třídě Superstock FIM Cup 1000. 

Matěj Smrž byl jistotou, kdy odvedl svou poctivou práci a dojel na 11. místě a vrátil se tak zpět na celkově 10.místo. Barry Burrell slavící 14.srpna své 21-té narozeniny si pak dal o pár dní dříve k všeobecné radosti týmu i pěkný dárek. Startoval z 24. místa a málo kdo by právě v takové konkurenci a na tak těžkém závodišti předpovídal bodový výsledek. On však zabojoval a z nelehkého závodu do třetice na domácí britské si vyválčil svůj první letošní bod za 15. místo.

Matěj Smrž:/11.místo/
Povedl se mi start a při průjezdu prvním kolem ze 14. místa na roštu jsem byl 12. V polovině závodu jsem byl už devátý, ale málem jsem za jedno kolo dvakrát spadnul při smyku zadního kola. V tomto momentu jsem se opět propadl na 12. místo za Moraise a věděl jsem, že pokud budu předjíždět, tak už pouze jeho. Tři kola před koncem jsem Moraise předjel a pak už si jen pohlídal 11. místo.

Nejsem šťastný a ani zklamaný…, dojel jsem na dobrých bodech a celkově se vrátil zpět na 10. místo. Přesto mě ale trochu mrzí, že jsem v závodě neskončil také v první desítce. Celému týmu chci ale poděkovat za perfektně připravenou motorku, fungující celý víkend bez jediného problému.“

Barry Burrell: /15.místo/
Jsem velice šťastný. Nádherný víkend, nádherný závod za nádherné atmosféry, jenž mne hnala od startu směrem vpřed. Před startem jsem si dal za cíl dokončit v první dvacítce a za 15. místo a můj vůbec první bod v této třídě „štokových“ litrů jsem nesmírně rád.

Dodalo mi to hodně sil, protože jsem se jak se říká stále nedokázal „trefit“ a bodovat a to pak není vůbec lehké jet na další závod a být v pohodě. Teď se situace změnila a jsem velice rád. Také děkuji týmu za jeho nasazení a důvěru ve mne.“

MS Racing


 
 
Fotogalerie:   Letní Most 2007 - D4, foto Dan Michl

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose