www.car.cz
 

Letní Most 2007: Miroslav Forman si upevňuje první místo
     15.8.2007 10:55 - tisková zpráva


Přes tři desítky vozů byly k vidění při nedělním sprintu Divize 4 Mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích. Za tým ALCATEL - Lucent MOTORSPORT stál jako čtvrtý v pořadí na startu nedělního SPRINTU vozů kategorie do 2000 ccm také Miroslav Forman s vozem AUDI A 4, specifikace Supertourismo.

Po startu se Formanovi podařilo dostat se na třetí pozici a tu si obhájil i přes to, že během závodu musel na trať vyjet, díky hořícímu Seatu Leon Jozefa Majského, Safety Car a po uhašení vozu muselo dojít k restartu závodu.

Miroslav Forman se také objevil v posádce J. Nykodým.- S. Lepka - M. Forman při sobotním vytrvalostním závodě. I zde patřila tato posádka k nejlepším ve své třídě a bojovala o pozice na stupních vítězů. Vytrvalostní závod rozjížděl Jiří Nykodým, kterého asi po jeden a půl hodině jízdy střídal Stanislav Lepka a v samém závěru závod dokončil Miroslav Forman.

K bojům o další cenné body do klasifikace Mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích zajíždí týmoví jezdci již o nadcházejícím víkendu do slovenských Piešťan.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   MM ČR D4 v Mostě, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose