www.car.cz
 

Vojtěši po Krumlově : s body spokojenost, s výkonem ne
     tisková zpráva


„Krumlov je hodně specifická soutěž a je potřeba ji mít zažitou závodním autem. Vzhledem k tomu, že jsem jak v roce 2002, tak o rok později odpadl hned na začátku druhého dne, nemám dostatek zkušeností s touto tratí. Pořád si musím jednotlivé partie „očuchávat“, a to se samozřejmě projeví na výsledném čase,“ zahájil ohlédnutí za Seat Rally Štěpán Vojtěch. „Nešly mi hlavně Malonty, kde jsem dost chyboval. Ve druhém průjezdu jsem jednou couval v retardéru a navíc jsem s autem vylétl do louky,“ přiznal Štěpán. Auto po technické stránce fungovalo bez problémů, jen na prvních třech testech Štěpán s Michalem doplatili na špatně zajeté destičky a druhý den se nedařilo správně nastavit vůz. „Na to, že jsem udělal tolik chyb a vlastně ztratil jen jedno místo, s tím mohu být spokojený. Stejně tak se ziskem bodů. Se svým výkonem ale spokojen moc nejsem,“ uzavřel Štěpán.

Tomáš Vojtěch s Miroslavem Fantou se potýkali s daleko většími technickými potížemi. „První den byl zásadní problém, když nám kvůli wastegatu uhořela cívka na svíčku i s částí svazku. V servisu to mechanici stihli opravit jen tak tak v časovém limitu, ale kromě ztráty z vložky jsme dostali ještě 150 sekund penalizaci za pozdní příjezd do časovky,“ upřesnil Tomáš. „Možná jsme mohli ještě první den získat nějaké sekundy, kdybychom jeli na nových gumách. Druhý den jsme hodně ztráceli při prvních průjezdech. Je třeba ještě precizně doladit komunikaci a rozpis. Druhé průjezdy už ale byly OK,“ shrnul Tomáš.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose