www.car.cz
 

Výstava fotografií Jiřího Křenka z F1 právě teď v Galerii Vaňkovka v Brně.
     16.8.2007 18:52 - tisková zpráva


Nejkrásnější umělecká fotografie Mezinárodního automobilového festivalu z roku 2003 vévodí výstavě snímků Jiřího Křenka ze závodů formule 1, která byla dnes slavnostně otevřena v Galerii Vaňkovka v Brně.

Křenek se prosadil s fotografií zachycující start Velké ceny Španělska, zrcadlící se v helmě Kolumbijce Juana Pabla Montoyi. Záběr budí dojem, že byl pořízen přes tenkou clonu vody.

Návštěvníci výstavy mohou vidět další nevšední pohledy na závody formule 1. Třiatřicetiletý Křenek představuje i jednu fotografii z mistrovství světa motocyklů, za kterou získal v roce 2000 první místo v soutěži sportovní fotografie Czech Press Photo.

Závody F1 fotografuje Křenek od roku 1992. Začal na Hungaroringu, kde byl tehdy ještě současně členem záchranného systému Narex. Od té doby navštívil více než 160 závodů formule 1 na všech světových tratích a je autorem obrazové publikace Formule 1. Výstava v Galerii Vaňkovka potrvá do 9. září.

O tomto víkendu po dobu mistrosvtví světa motocyklů bude výstava otevřena od 10:00 do 18:00 hodin.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:    Supersport Trophy Most 2007 - pohledy do zákulisí objektivem Pavla Douši

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose