www.car.cz
 

Intermoto zažilo v diváky obleženém Brně premiéru v Grand Prix 125
     20.8.2007 08:27 - tisková zpráva


19. 08. 2007 – Na brněnském okruhu tento víkend absolvoval tým Intermoto Czech další premiéru, poprvé v historii se jezdec Intermota postavil na start závodu Grand Prix 125.


Další z vrcholných závodů absolvoval královéhradecký tým Intermoto Czech, který o tomto víkendu rozšířil své působení i do světového šampionátu třídy 125 ccm. V Grand Prix České republiky se na Masarykově okruhu v Brně představil člen juniorské sekce Intermota mladý Karel Pešek, který teprve tento měsíc oslavil patnácté narozeniny.

Jediným cílem bratra české motocyklové hvězdy Lukáše byla samotná kvalifikace do nedělního závodu. Ta se také nakonec povedla a Karel tak mohl dnes těsně před obědem absolvovat svůj nejdelší závod kariéry. V něm již šlo pouze o získání zkušeností, kterých náš mladý jezdec v současné době potřebuje co nejvíce. Karel Pešek s Aprilii týmu Intermoto Czech nakonec dokončil závod na 31. místě, když byl klasifikován jako jediný český jezdec startující s divokou kartou.

Před juniorskou sekcí týmu Intermoto Czech, kde vedle Karla Peška startuje i David Látr, je nyní týdenní volno, již poslední prázdninový víkend ovšem nastoupí oba jezdci na maďarském okruhu Hungaroring k dalšímu závodu Alpe Adria šampionátu.

 

Petr Štola

Media servis


 
 
Fotogalerie:   Jiří Mičánek junior, Porsche Carrera cup - Norisring 2007, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose