www.car.cz
 

Pravidla prý musí platit pro všechny… FAS zatrhl zajímavý plán vyškovských !!
     21.8.2007 20:17 - tisková zpráva


Vstřícné gesto vyškovských organizátorů k prosbám předních pilotů kategorie historických automobilů o zařazení těchto vozů podle výkonnosti do jednotného startovního pole se bohužel opět nedočká svého naplnění.

 

Záměr pořadatele byl hned po jeho zveřejnění iniciativně projednán příslušnou komisí FAS při rally Prachatice a vyhodnocen jako porušení standardních propozic rally i s možnými disciplinárními důsledky.

 

Organizátorům z Hanáckého rally klubu Vyškov tak bohužel nezbývá, než se vrátit k „osvědčenému“ modelu vyčlenění historiků až za startovní pole účastníků MČR v rally. Bezpečnostní hledisko bohužel nemá v tomto případě potřebnou váhu.

 

Diváci proto musí přijmout jako smutnou realitu, že nejšpičkovější posádky kategorie historiků, které svoji další účast v šampionátu podmínily tím, že nebudou soustavně odsunováni mimo hlavní pole a mimo zájem médií, svoji účast ve Vyškově pravděpodobně odvolají.

 

 

Jiří Dokulil, ftr-media    

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Prachatice - foto Vlastimil Hubík.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose