www.car.cz
 

První ročník motorkářské párty MOTOFEST 2007 se vydařil
     22.8.2007 09:01 - tisková zpráva


Brno o víkendu prožilo na výstavišti první ročník motorkářské párty MOTOFEST 2007

 

            O tomto víkendu prožilo Brno nejen bouřlivé oslavy z třetího místa  Lukáše Peška na MS silničních  motocyklů, ale zažilo i první ročník motorkářské párty Motofest 2007.

 

            Odstartovalo se 18. 8. v plánovaných 16.30 hod., kdy nastal 12hodinový maraton na dvou pódiích, plný hudby, soutěží a zábavy v duchu motorkářských srazů. Akcí provázeli moderátor Petr Zakopal a zpěvačka L.B.P,  kteří vtipným moderováním dokázali rozesmát všechny zúčastněné. Jako první se do hraní pustila rocková skupina Holly Rollers a po malé pauze, kdy se soutěžilo v obíhání sudů s pivem, nastoupila kapela Zelená Pára, která úžasně zahrála od Deep Purple až po Braina Adamse.

 

            Před pavilonem Z doslova bublal adrenalin, když mnohonásobný mistr v trialu Miroslav Lisý předváděl svoji show a zatímco přihlížející buráceli uznáním, v pavilonu Z se již chystala revivalová skupina U2 Desire Revival Band, která účastníky zavedla do atmosféry koncertů legendární dublinské čtveřice. Následovali David Spilka a zpěvačka L.B.P se svými kapelami.

 

 Jako bonbónek mezi těmito kapelami byli krásné modelky a mužní modelové na módní přehlídce americké značky Von Dutch. Sexy tanečnice se vlnily do rytmu a půlnoční striptýz byl perličkou pro  mužské polovičky. Největší ohlas sklidila poslední vystupující skupina Rammstein CZ, která předvedla i skvělou pyrotechnickou show.

 

            Svoje produkty zde vystavovala Ducati, Honda a Thunderbolt, stejně jako výrobci doplňků a oblečení. Účastníci neúnavně řádili na vyhrazené trati, takže obsluha minibiků a čtyřkolek byla neustále v jednom kole.

 

            Možná se některý z účastníků pozná ve videoklipech skupin, kdy filmové štáby točily záběry  nejen superstárového Davida Spilky, ale i finalistky eurosongu zpěvačky L.B.P. a skupiny Holly Rollers.

 

            O důvěře v kvality organizátora svědčí také podpora renomovaných partnerů Motofestu, Hondy Česká republika, Kooperativa pojišťovny, Yamahy Motor Czech či firmy Novell. Celá akce byla zvládnuta na výbornou a můžeme říci, že  jsme se nemuseli potýkat s jediným incidentem. 

 

Pro ty, kteří si dali nějakou tu skleničku alkoholu, byla navíc zajištěna kyvadlová doprava mezi výstavištěm a Automotodromem a parkoviště motorek bylo hlídáno až do druhého dne. Všichni návštěvníci, kterých bylo na prvním ročníku přes tisícovku, si užili akci až do konce a ráno hurá na závody motoGP.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   GP Brna 2007, zákulisí objektivem Jaroslava Pazderníka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose