www.car.cz
 

Michal Matějovský na akci v Piešťanech. I s presidentem SR
     23.8.2007 08:49 - tisková zpráva


Michal Matějovský jako smluvní jezdec O2 Motorsport Teamu se zúčastnil akce, kterou uspořádala společnost O2 Slovakia v rámci Velké ceny Slovenska v Piešťanech.

Jedenadvacetiletý pilot předvedl závodní vůz, se kterým se účastní letošního ročníku Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup, absolvoval několik autogramiád a představil soutěž, jejíž hlavní cenou byl kurz bezpečné jízdy a školy smyků.

Příští víkend (25. a 26. srpna) se Michal zúčastní dalšího dílu pohárového seriálu octavií na mosteckém Autodromu. Závody se konají v rámci závodů Evropského poháru tahačů a jedná se tradičně o jednu z největších motoristických akcí v ČR.

 Více na www.autodrom-most.cz.

Setkání s panem prezidentem Gašparovičem

Vzácný host - slovenský prezident Ivan Gašparovič - se setkal v průběhu víkendové Velké ceny Slovenska s generálním manažerem Stanislavem Matějovským. Ten ho během setkání seznámil s aktivitami týmu.

"Pan prezident si se zájmem vyslechl informace o činnosti našeho týmu a úspěšných výsledcích jezdců", informoval o setkání Stanislav Matějovský.

 

PR

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Piešťany 2007, okruhové MMČR - neděle, foto Martin Straka, BPA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose