www.car.cz
 

Bösiger s Buggyrou triumfoval v hlavním závodě v Mostě!
     26.8.2007 23:52 - tisková zpráva


Konec mostecké nadvlády Antonia Albaceteho! Takto stručně, leč výstižně lze charakterizovat průběh nedělního pohárového závodu, jehož vítězem se stal systémem start-cíl Markus Bösiger. David Vršecký byl ještě dvě kola před koncem druhý, poté však vypovědělo službu servo jeho speciálu!

Na start nastoupilo trio Bösiger, Vršecký, Albacete po důkladném varování ze strany činovníků FIA. Úvod závodu se tak obešel bez sebemenšího náznaku kolize, do čela se dostal Bösiger následován Vršeckým a Albacetem. „Jelo se mi skvěle. Už v kvalifikaci jsme dokázali zrychlit,“ řekl Markus po dojezdu, když se stal vedle Albaceteho jediným jezdcem, kterému se podařilo vyhrát v Mostě závody obou tříd.
 
„Navíc jel za mnou David, který se zrovna nevyžívá ve tvrdých útocích. Jsem spokojený a chtěl bych poděkovat celému týmu. Kluci to se mnou neměli v Mostě vůbec jednoduché.“

Zatímco se Bösiger radoval z vítězství, hrdina závodního víkendu David Vršecký pil kalich hořkosti až do dna. Ještě při nájezdu do předposledního kola držel v poklidu druhé místo. „Najednou začalo odcházet servo. Věděl jsem, že je zle. Auto se pomalu stávalo neovladatelným. Ještě, že vyhrál Markus,“ prohlásil David po dojezdu.
 
„Naštěstí Gerd dojel osmý, moje současné třetí místo tak není ohroženo.“ 
 
Díky výpadku favoritů se tak postavil poprvé ve své kariéře na stupně vítězů vedle Bösigera a Albaceteho Brit Andy Levett.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   EP trucků v Mostě a Buggyry, neděle, foto Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose