www.car.cz
 

A1GP: Formule české stáje vyrazí v nových barvách. Vyhrál pan ......!!
     28.8.2007 23:12 - tisková zpráva


Zcela nové barevné ztvárnění má monopost české stáje pro další sezonu formule A1GP - Světového poháru motorsportu. Design vzešel ze soutěže, kterou vypsala společnost BPA sport marketing, a.s.
 
Z bezmála devadesáti návrhů uspěla práce pana Radovana Horského z Jeseníku. Formule v novém hávu se již prohání po závodní dráze. V anglickém Silverstone se za jejím volantem střídají Erik Janiš a Jan Charouz. Testy potrvají do zítřka.
 
Návrhy posuzovali závodníci českého týmu, jeho šéf Antonín Charouz a představitelé BPA sport marketing, a.s. Autor vítězného ztvárnění Radovan Horský obdrží odměnu 15 000 Kč a dvě VIP vstupenky (každá v hodnotě 12 000 Kč) na závod Škoda Transportation A1GP Brno 2007, který se uskuteční 14. října.
 
Zkrátka nepřijdou ani ostatní účastníci soutěže, každý z autorů zaslaných návrhů obdrží dvě vstupenky na přírodní tribuny.
 
Podrobnosti ohledně účasti českého týmu v A1GP 2007/2008 budou oznámeny na tiskové konferenci celé stáje, jejíž termín brzy oznámíme.
 
 
BPA

 
 
Fotogalerie:   HunGarian Baja 2007 a nejen vítězná posádka Zapletal Janáček, foto týmu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose