www.car.cz
 

Roudnický tým MM Racing v belgickém Zolderu zastavila závada na motoru
     29.8.2007 09:51 - tisková zpráva


Roudnický tým MM Racing měl o víkendu v belgickém Zolderu při německém mistrovství ADAC GT MASTERS opět smůlu. Sobotní kvalifikace provázená ranní mlhou dopadla vzhledem k počasí celkem dobře. Odpolední závod startoval pilot Martin Matzke ze středu startovního roštu před vozy Porsche 997 GT3 a podle časů z tréninků měl šanci probojovat se před vozy Lamborghini Gallardo GT3 a dojet tak do šestého místa.
 
Bohužel už při druhé kvalifikaci, která se jela dvě hodiny před začátkem prvního závodu měl pilot Jiří Skula problémy s výkonem motoru.To se také projevilo v první půlce závodu, a tak se tým rozhodl při střídání pilotů ze závodu odstoupit. „Auto nemělo žádný výkon a já se začal pomalu propadat na konec pole. Nemělo cenu riskovat větší poškození motoru a závod jen dojet..,,“ řekl po závodu smutný pilot Martin Matzke. Během sobotní noci byl motor ještě na okruhu rozebrán. Příčinou sníženého výkonu bylo prasklé zdvihátko rozvodu.
 
 
 
„Teď je pro nás nejdůležitější domácí závod FIA GT3, proto provedeme kompletní prohlídku motoru a výměnu poškozených dílů,“ dodal technický inženýr týmu Petr Hadaščok.
 
Karel Kubeš
MM Racing
 

 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Zolderu 2007 a tým MM, foto týmu Karel Kubeš

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose