www.car.cz
 

Brno je blízko konání vytrvalostní série automobilů Le Mans !!
     30.8.2007 13:41 - Pavel Jelínek


V Brně se proslýchá, že na Masarykův okruh možná příští nebo spíše přespříští rok zavítá další atraktivní a prestižní automobilový závod: vytrvalostní závod evropské série Le Mans.

Zatím je ovšem vše ve stádiu jednání a navíc  se v Brně  přes letošní zimu chystá výměna kompletního povrchu dráhy, takže patrně dojde  k částečnému zkrácení sezóny. Tato výměna měla zahájit již na podzim, ale nakonec se uskuteční  spíše na začátkui roku, takže se může konat  Epilog i závod  A1GP. To budou poslední významné akce  před ukončením letošní sezóny.

Tak blízko prý ještě Brno k usutečnění závodu vytrvalostní série automobilů Le Mans nebylo!!!  Jelo by se zde totiž namísto německého Nürburgringu, který podle něoficiálních informací možná z kalendáře vypadne.

Do zredukovaného kalendáře Masarykova okruhu na rok 2008 se ale zřejmě další velký závod nevejde, takže  reálnější je spíše až termín v roce 2009. Tato informace je NEOFICIÁLNÍ !


 
 
Fotogalerie:   Formulová Champ Car Zolder 2007, foto Karel Kubeš

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose