www.car.cz
 

Autotec nabízí více premiér a novinek než Autosalon
     tisková zpráva


4. 6. 2004  – Letošní veletrh Autotec nabízí návštěvníkům ke shlédnutí více než padesát premiér a novinek z oblasti autoprůmyslu. „Novinek je více, než u veletrhu Autosalon, který je zaměřen na osobní vozy,“ uvedl na úvodní tiskové konferenci veletrhu jeho manažer Jiří Čikl.

Poprvé v historii Autotecu mohou návštěvníci shlédnout opravdu reprezentativní zastoupení autobusů. Mezi nejzajímavější patří světová premiéra českého autobusu Tedom s plynovým motorem.

Rozsáhlou expozici připravila také Karosa, jeden z členů Sdružení automobilového průmyslu. Téměř padesát členů Sdružení AP (celkem jich je 146) vystavuje na ploše 7 500 metrů čtverečních, z českých výrobců například Tatra.

Dalším klíčovým partnerem veletrhu je Svaz dovozců automobilů. Na Autotecu se prezentuje 17 členů tohoto svazu na celkové ploše 14 000 metrů čtverečních. Ředitel SDA Lubomír Tvardík upozornil na specifickou kategorii vozů 4x4 a také na značky, které se mohou pochlubit nedávnými úspěchy – na stánku Mercedesu je k vidění model Actros s titulem Truck of the Year, na stánku značky Scania zase autobus roku 2003.

„Je skvělé, že všichni naši členové mohou vystavovat v halách, což je důkazem rostoucí úrovně brněnského výstaviště,“ uvedl Lubomír Tvardík. „Těším se zejména na expozice nákladních automobilů, u těchto velkých vozů totiž není mnoho příležitostí se s nimi podrobně seznámit,“ dodal Tvardík.

Sdružení importérů součástí automobilů letos vystavuje ve třech pavilonech: A, B a D. Prezident SISA Jiří Sýkora připomenul odborné veřejnosti dva zajímavé semináře, které sdružení na veletrhu pořádá – úterní kulatý stůl k problematice náhradních dílů Aftermarket v ČR a následný seminář Bezpečné upínání nákladů.

tisk info

(Tiskové středisko BVV)


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose