www.car.cz
 

Dajbych chce se Santanou zaútočit na český trh
     tisková zpráva


Dajbych chce díky Autotecu zaútočit na český trh

4. 6. 2004 – Jedním z nováčků brněnského veletrhu je plzeňská firma Dajbych, která se svými terénními vozy ze Španělska pomalu prosazuje i v ČR. Autotec je pro ní velkou příležitostí.

Dajbych s.r.o. se prezentuje jako flexibilní dodavatel terénních vozů pro Českou republiku. Hlavním tahákem plzeňského dovozce je výrobek španělské automobilky Santana motor, klasický terénní automobil Santana PS-10.

Jak chce konkurovat záplavě levných terénních vozů? „Především tím, že nabízíme zákazníkům vozy ušité přesně na míru jejich potřeb. Dlouho jim nasloucháme a přizpůsobujeme se specifickým požadavkům,“ říká Petr Dajbych. Umožňuje to velká variabilita a flexibilita vozidla Santana PS-10.

Zatím značka bojuje s malým povědomím u českých zákazníků, ale pomalu se začíná prosazovat. Dajbych prodal několik desítek těchto vozů např. důlním společnostem a energetickým či vodárenským závodům. Pokouší se získat zakázky od policie, resortu zdravotnictví i armády. „Už jsme se Santanou absovovali testy ve vojenském prostoru a dopadli jsme na výbornou,“ říká Dajbych.

Ve Španělsku se tomuto výrobci daří o něco lépe, vyhrál tendr na dodávku terénních vozů pro tamní armádu – dodá jí 750 typů PS-10. Zajímavou aktualitou je také smlouva s firmou Hummer, na základě které se ve Španělsku rozjede zkušební výroba těchto amerických terénních automobilů. Na letošní listopad chystá Santana motor také model pick-up.

(Tiskové středisko BVV)

foto ZDE


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose