www.car.cz
 

Mičánkův tým testuje na Hockenheimu
     6.9.2007 17:17 - tisková zpráva


V rámci přípravy na závěr letošního seriálu Porsche Carrera Cup odjel tým Mičánek Motorsport k testování na německý okruh Hockenheimring. Zatím má šéf stáje Jiří Mičánek v plánu testovat v Německu tento pátek. Nevylučuje ale, že by se v případě možnosti vrátil do Německa ještě příští úterý.

    "Nechali bychom v Hockenheimu závodní auta i s přívěsy. Vrátili bychom se ještě na jeden testovací den, neboť potřebujeme dokonale doladit závodní vozy," řekl šéf stáje Jiří Mičánek senior.
   
    Předposlední závod seriálu je na programu 23. září v Barceloně na okruhu Catalunya. Závěrečný devátý díl se pojede 14. října právě na Hockenheimringu.
   
    V letošní sezoně je Hockenheimring zařazen v seriálu DTM a potažmo i v Porsche Carrera Cupu dvakrát. Hned první závod seriálu se na tomto okruhu jel 22. dubna a Jiří Mičánek skončil dvacátý. Druhý pilot týmu Vladimír Hladík závod nedokončil.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2006 od Pavla Procházky podruhé

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose