www.car.cz
 

Erik Janiš , Lukáš Pešek i Karel Loprais se se jako hosti Všechnopárty výborně bavili !
     7.9.2007 00:06 - tisková zpráva


Erik Janiš se jako host Všechnopárty výborně bavil
 
Tolik legrace si už dlouho neužil. Erik Janiš přijal pozvání Karla Šípa do jeho populární talkshow Všechnopárty a výborně se bavil. Při čekání na svůj výstup v zákulisí, stejně jako během samotného povídání s mistrem slova. Pro prvního pilota českého týmu v novém ročníku formule A1GP - Světového poháru motorsportu byly bezmála dvě hodiny na podiu věhlasného Divadla Semafor pozoruhodnou i zábavnou zkušeností.
 
Devatenáctiletý olomoucký rodák je zvyklý na otázky televizních reportérů během svých závodních víkendů. V cíli bitev nebo na tiskových konferencích. Stejně tak už několikrát byl v roli spolukomentátora motoristických přenosů. Ale populární talkshaw z hlavního programu programu České televize ČT1 byla něco úplně jiného.
 
Otázky nebyly připravené, známý moderátor Karel Šíp je často sázel ve vysokém tempu, přes záři reflektorů bylo z podia vidět, jak je hlediště v pražských Dejvicích zaplněné. „Byl jsem trošku nervozní,“ přiznává exmistr Evropy motokár a úřadující šampion série Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup. „Ale snad to na mě nebylo poznat.“
 
„Prostředí i otázky byly pro mne zcela novou zkušeností, nicméně výborně jsem se bavil,“ líčí Janiš. Jako první si do jednoho ze tří křesel pro hosty usedl Karel Loprais, legendární vítěz Rallye Dakar. Pak jej doplnila motocyklová hvězda Lukáš Pešek a závěr natáčení patřil Eriku Janišovi, velkému talentu na prahu velmi důležité sezony A1GP.
 
„Když jsem seděl v zákulisí, při poslechu dění na jevišti, jsem opakovaně propadal smíchu,“ vypráví Erik Janiš. Totéž ovšem pokračovalo i po jeho nástupu. „Když jsem ty policisty zmerčil, raději jsem jim ujel,“ odpověděl na otázku Karla Šípa, jestli někdy překročil rychlost v běžném provozu a pokud ano, jestli jej strážci zákona potrestali. „Byl to z mé strany jen fórek, normálně před policií neprchám a body mám všechny. Nicméně to zabralo, diváci se hned roztleskali,“ říká Janiš.
 
„Motoristické“ vydání pořadu, v němž se jinak střídají osobnosti napříč společenskou, kulturní, politickou či sportovní scénou, se bude vysílat na ČT1 25. září ve 21 hodin.
 
Další televizní zkušenost bude mít Erik Janiš již v neděli, kdy bude spolukomentovat záznam závodu FIA Grand Turismo z italské Adrie (ČT4 Sport od 19.30).
 
BPA

 
 
Fotogalerie:   MX cup Vysočina 2007 objektivem Ladislava Kuruce

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose