www.car.cz
 

Matthieu Lagrive na MS SBK v kategorii SUPERSPORT vybojoval 3. místo !!!
     10.9.2007 19:38 - tisková zpráva


OBROVSKÝ ÚSPĚCH TÝMU INTERMOTO CZECH.

Královehradecký tým slaví tento víkend velký úspěch. Na nedělních závodech Mistrovství světa SUPERBIKE na německém okruhu Eurospeedway Lausitz vybojoval Matthieu Lagrive v kategorii SUPERSPORT  3. místo.

Při páteční kvalifikaci se mu povedlo zajet 5. nejrychlejší čas, který si do nedělního závodu udržel. Sobotní kvalifikace proběhla za deštivého počasí, proto se nikdo z jezdců nedokázal zlepšit, ovšem i zde Intermoto zaznamenalo velký úspěch, protože tým kvalifikaci vyhrál. Nejprve vedl Matthie Lagrive, který ale po 10 minutách na mokré trati upadl, poté se do vedení dostal druhý jezdec Mauro Sanchini, který pak celou kvalifikaci s přehledem vyhrál.

Do nedělního závodu tak oba jezdci startovali s velkou motivací. Matthieu Lagrive si i přes sobotní pád a drobná zranění vedl celý závod skvěle, povedl se mu start a 10 kol se držel na 4. pozici, v 11. kole se mu skvělým manévrem podařilo předjet dvojnásobného mistra světa Supersportu Sébastiena Charpentiera, vybojované 3. místo si s náskokem 5 vteřin před čtvrtým Craigem Jonesem do konce závodu udržel.

Mauro Sanchini už takové štěstí při závodu neměl. V 5. kole došlo ke srážce tří jezdců, mezi kterými nechyběl bohužel ani Mauro, když se snažil dostat co nejblíže k bodovaným místům.

Matthieu po závodě: „Dnes se mi podařil jeden z dalších životních úspěchů, které jsem zatím měl především v závodech Endurance. Jsem velmi šťastný spolu s celým mým týmem Intermoto, že se nám takovýto výsledek konečně podařil a věřím, že společně můžeme dosáhnout dalších úspěchů.“

Joska Kubíček po závodech: „ Dnešní den řadím velmi vysoko ve svém životě a vím, že i celý tým to cítí stejně, všem lidem kteří nám fandí a pomáhají tímto moc děkuji. Nic z toho by nešlo uskutečnit nebýt všech našich partnerů a kamarádů, kteří nám i v dobách neúspěchu nepřestali důvěřovat. Zároveň musím zdůraznit opravdu kvalitně odvedenou práci celého našeho týmu a všech našich technických partnerů, bez kterých bychom takovýchto výsledků nedosáhli.

A nemohu opomenout ani výkon Markétky Janákové, která jezdí letos za německý tým v Suzuki European Cupu, a která nám tu také celý víkend fandila, dokonce se tak zabrala do fandění Mattovi, že málem zmeškala start svého závodu, ve kterém pak obsadila 12. místo. “

 


Sobotní závody SUPERSTOCK 600
Patrik Vostárek se do sobotního závodu kvalifikoval na 3. místě, ale dal o sobě i velmi důrazně vědět v sobotní kvalifikaci na mokré trati, kdy zvítězil. Bohužel díky technickému problému se musel do startu závodu zařadit až z poslední pozice a přesto se fantastickým startem a výbornou jízdou v úvodu závodu dostal na 3. místo před Ondru Ježka,
ale po ujetí dvou kol z třetího místa upadl, přesto se mu podařilo motocykl zvednout a pokračovat v závodě na 13. pozici, i když měl velký handicap, protože si při pádu poškodil páčku přední brzdy. Statečně se snažil závod na tomto místě dokončit, bohužel ale následoval pád druhý, po kterém byl Patrik nucen závod ukončit.

Intermoto Czech

PR


 
 
Fotogalerie:   Vyškov 2007 a havárie Eddyho Schlagera v poli, foto Milan Kovařík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose