www.car.cz
 

Nový Fiat 500 bude vybaven pneumatikami Continental
     11.9.2007 11:13 - Pavel Jelínek


Hanover, srpen 2007.  Fiat 500 se vrací - s pneumatikami Continental. Tento italský výrobce aut udělil souhlas k první výbavě nového modelu všemi rozměry pneumatik - 14, 15  a 16 palců.
 
Největší podíl pneumatik, které bude dodávat Continental, bude v rozměru  165/65R14 T.  
Roberto Zazzara, který je zodpovědný za dodávky Continentalu pro první výrobu Fiatu, vysvětluje: „Fiatu dodáváme pneumatiky ContiEcoContact 3, které nabízejí nízký valivý odpor, čímž snižují spotřebu paliva. Pro Fiat jsme navíc jediným dodavatelem tohoto rozměru." V segmentu 15  a 16 palcových pneumatik je Continental zastoupen pneumatikou ContiPremiumContact 2.
 
Díky svému širokému produktovému portfoliu je Continental schopen plnit mnoho různých požadavků automobilových výrobců. V této souvislosti je ContiEcoContact 3 určen spíše pro malé a kompaktní vozy, zatímco ContiPremiumContact 2 je dobrou volbou pro střední třídu a luxusní vozy. Oba modely byly vyvinuty s cílem zajištění krátké brzdné dráhy na mokrých i suchých vozovkách, dobrého bočního vedení a pohodlného řízení, to vše v kombinaci s nízkým valivým odporem.
 
Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2006 dosáhla obratu 14,9 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 89.000 lidí.
 
Continental je oficiálním partnerem UEFA EURO 2008 TM, které se bude konat v červnu 2008 v Rakousku a ve Švýcarsku. Další informace najdete na adresách www.ContiSoccerWorld.com , www.contifanworld.com a www.conti-online.com.
 
Barum Continental spol. s r. o.         
Divize marketing
 
PR

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose