www.car.cz
 

MICHL MOTORSPORT bilancuje sezónu 2007: celkové zlato a bronz !!
     13.9.2007 19:55 - tisková zpráva


Vrchařská sezóna letošního roku se chýlí ke konci a jezdce čekají poslední závody. Oba členové týmu MICHL MOTORSPORT však mají ve výsledkové listině svoje místo jisté.

 

Josef Michl, který vyrazil do kopců opět s léty prověřenou Škodou 130 RS, má již dva závody před koncem sezóny jistý titul mistra Evropy v kategorii 2 historických vozů. Škoda 130 RS je v celé Evropě populární už přes třicet let, sklízela úspěchy jak na okruzích, tak v závodech do vrchu, a její znovuobjevení se na závodních tratích před několika lety s nadšením kvitovali především Italové. Oblíbená škodovka s Josefem Michlem za volantem si dojela pro vítězství v šampionátu již čtvrtou sezónu v řadě, což je nejen v závodech historických vozů dosud nevídaný výkon.

 

Dan Michl letos na závodní tratě vyrazil pro změnu s úplně novým autem Lotus Michl 07/01, dvoulitrovým cestovním vozem kategorie E1 vlastní konstrukce. V evropském vrchařském Poháru už od začátku sezóny vítězil ve své třídě a umisťoval se na předních místech i v klasifikaci skupiny. Největším úspěchem je zatím vítězství nejen ve skupině, ale i absolutně v celém závodě, které úspěšný závodník a jeho přitažlivý vůz dovezli z chorvatského Čabaru. Už před posledním závodem sezóny má Dan Michl jisté třetí místo v Evropském Poháru, což je pro dvoulitrový vůz v jeho první sezóně v závodech do vrchu velký úspěch.

 

Sezóna 2007 tedy pro tým  MICHL MOTORSPORT končí předčasně i úspěšně zároveň - a odměnou je nakonec evropské zlato a pohárový bronz z vrcholných podniků závodů automobilů do vrchu.

 

 

Tisková zpráva MICHL MOTORSPORT

13. září 2007


 
 
Fotogalerie:   Kopec Laudon 2007, foto Jirka Rohlena

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose