www.car.cz
 

Renault Trucks posílil své prodejní pozice
     tisková zpráva


4. 6. 2004  - Se svou ucelenou nabídkou se představil novinářům a odborníkům francouzský výrobce Renault Trucks. Na ploše přesahující 1 000 m2 výstavní plochy uvnitř pavilonu a dalších 200 m2 na volné ploše nabízí kompletní řadu produktů od modelu Master přes Kerax až po Magnum.

Renault Trucks se prezentoval jako multispecialista se širokou nabídkou zaměřenou na specifické potřeby zákazníka. V loňském roce nákladní automobily Renault obsadili druhou příčku v prodejnosti, a to i přesto, že celkový objem prodejů v segmentu vozidel nad 6 tun poklesl meziročně zhruba o 15 %. Renault tak za toto období dokázal svou pozici výrazně posílit. Jako novinku letos představuje Renault novou modelovou řadu Mascott. Již na první pohled je toto vozidlo nezaměnitelné a svým designem se hlásí k francouzské škole, která je jednou z nejlepších v tomto oboru.

 Také uvnitř kabiny řidiče naleznete ergonomicky precizně zpracované prvky. Nová kabina je tak velmi pohodlná a funkční. Nový Mascott nabízí jednu z nejlepších úrovní výbavy v tomto segmentu. K pohonu je připraven výkonný motor DXI 3 – vznětový čtyřválec, který pochází ze sesterské stáje - firmy Nissan. Sériově je Mascott vybavován rovněž řadou prvků aktivní i pasivní bezpečnosti. Nalezneme zde například protiblokovací systém brzd ABS, elektronický rozdělovač brzdného tlaku na nápravy, systém prokluzu kol ASR, nebo také airbagy na místě řidiče i spolujezdce.

(Tiskové středisko BVV)


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose