www.car.cz
 

VOLVO Truck Czech s.r.o. v novém pojetí
     tisková zpráva


4. 6. 2004  - Poprvé v historii umístila společnost VOLVO Truck Czech svou expozici na AUTOTECU do krytého pavilonu F. Exkluzivní prostředí této výstavní plochy poskytlo produktům značky VOLVO další možnost, jak prezentovat svoji pozici v oboru těžkých užitkových vozidel.

Výstavní plocha o velikosti 1 100 m2 umožňuje všem návštěvníkům shlédnout celou škálu produktů Volvo Group. Pojetí expozice svým vzhledem a rozměrem naprosto jasně definuje snahu značky nabídnout zákazníkovi to nejlepší, co je v současné době na evropském trhu. Celý průběh výstavy je navíc prostřednictvím webové kamery přenášen online na internetové stránky společnosti VOLVO Truck Czech.

Zahájením veletrhu odstartovala značka Volvo hned několik premiér. První z nich byla novinka na českém trhu, těžký stavební podvozek Volvo FM12 se znakem náprav 8x6 a motorem o výkonu 420 koní. Toto vozidlo je ideálním řešením pro všechny, kteří se pohybují nejen po silnici, ale zejména v náročném terénu.

Svoji výstavní premiéru si v Brně odbyla také nová vlajková loď - tahač Volvo FH16, který v oblasti výkonu motoru a točivého momentu nemá v současnosti konkurenci mezi sériově vyráběnými silničními tahači. Maximální výkon 610 koní a 2 800 N.m točivého momentu spolu s aplikací nejpokrokovějších elektronických systémů představují inteligentní sílu a vrchol nabídky firmy Volvo Trucks.

Centrála Volvo Trucks ve švédském Göteborgu přikládá brněnskému AUTOTECU mimořádný význam, a proto na dobu jeho konání načasovala evropskou premiéru přepravního systému Dynafleet Online. Tento systém, který byl právě v době konání výstavy celoevropsky spuštěn, umožňuje přepravním firmám naprosto dokonalý přehled o všech svých provozovaných vozidlech.

Velmi výrazným nástrojem, který pomáhá zákazníkům řešit otázky vlastního pořízení vozidel, je představení společnosti Volvo Financial Services, jejíž pobočka pro Českou republiku zahájila činnost v lednu letošního roku.

Opomenout nelze ani prezentaci společnosti Volvo Bus Corporation, která pod křídly VOLVO Truck Czech předvedla dálkový zájezdový autobus Volvo 9700.

Poprodejní služby se prezentovaly širokou nabídkou servisních kontraktů a letošní výstavy využily též k představení na český trh nově uváděných originálních olejů a dalších maziv z produkce Volvo Lubricants.

(Tiskové středisko BVV)

foto ZDE


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose