www.car.cz
 

Matějovský se připravuje na premiéru v německém seriálu ADAC Procar Serie
     14.9.2007 19:26 - tisková zpráva


Poslední přípravy před blížícím se závodem ADAC Procar Serie, do kterého tentokrát poprvé zasáhne i jezdec Michal Matějovský, probíhaly tento týden jak na mosteckém autodromu, tak i v dílnách královéhradecké společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT. Seriál ADAC Procar Serie systémem dvou hlavních dvacetiminutových jízd a složením vozového parku připomíná závody FIA WTCC.

"Bude to pro mne další velmi cenná zkušenost, na kterou se velmi těším. Závody se konají na okruhu Sachsenring (www.sachsenring.de) a pojedeme zde s vozem Alfa Romeo 156 S 2000 ", řekl po pondělním testování v Mostě jezdec Michal Matějovský, který na mosteckém autodromu absolvoval testovací jízdy právě s tímto vozem. Ty i přes nepříznivé počasí dopadly velmi dobře. Ve čtvrtek se jezdec spolu s týmem už vydává do Německa.

Michal Matějovský bude jediným českým závodníkem, jenž okusí německé mistrovství. Na Sachsenringu je na programu sedmý díl osmidílného seriálu. "Bohužel, předcházející podniky termínově kolidovaly s domácími závody Československá pojišťovna - Škoda Octavia Cup. Jsme však rádi, že stihneme závěrečné dva díly. Bude to užitečná prověrka a konfrontace. Chceme se v kvalitní konkurenci prosadit co nejlépe", řekl před závody v Německu generální manažer týmu Stanislav Matějovský.

 

CSMS


 
 
Fotogalerie:   Tým MM a jeho Corveta GT3 na TK v Praze před Brnem, foto K. Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose