www.car.cz
 

Emil Triner se chce doma vždy ukázat v co nejlepším světle
     16.9.2007 07:49 - tisková zpráva


V loňském roce zvítězil ve skupině A s Fiatem Punto S1600. Letos se příbramský jezdec objeví na domácích tratích s enkovým vozem Subaru Impreza STi. S tímto vozem absolvoval v letošní sezóně několik závodů MMČR v automobilových soutěžích. Technické problémy však prozatím znamenají nepříliš úspěšnou sezónu. Daleko více se Trinerovi daří mezi historickými vozidly, kde s vozem Škoda 130 RS zvítězil v rámci Rally Vyškov a sahá po titulu.

Jak bys zhodnotil letošní sezónu?
"Letos se nám zatím příliš nedaří ve velkém mistrovství. Zkraje sezóny jsme pořídili produkční Subaru Impreza STi. Bohužel máme zatím problémy s technikou. Šumava nám vyšla výborně, ovšem na dalších závodech jsme měli smůlu. Nejdříve nám v Krumlově natekla voda do počítače, v Třebíči se porouchala převodovka a na Bohemce jsem urazil kolo. Větší radost tak mám alespoň z šampionátu historických vozidel, kde se nám daří daleko více.!"

Blíží se domácí Fuchs Oil Rally. Jak se těšíš a jaké máš cíle?
"Těším se moc. Doma se vždycky chci ukázat v co nejlepším světle, ale ono to kupodivu nejde : -). Pokusíme se však zabojovat a zajet doma dobrý výsledek."

Jak vůbec probíhala příprava před soutěží?
"Auto jsme zrepasovali. Vyměnili jsme počítač a další důležité komponenty. V týdnu před soutěží přijede ke mě technik z Anglii, aby nastavil počítač. Poté nás čekají seznamovací jízdy a konečně samotná soutěž."

Kam bys pozval diváky na trať Fuchs Oil Rally Příbram?
"Na Sádecké rychlostní zkoušce bych je pozval na sjezd z Orlova, kde vidí vůz delší dobu. Poté na kostky v Podlesí, kde budou produkční vozy jezdit bokem. Pěkné to bude také u Bohostic na Vystrkovské rychlostní zkoušce."

Závěrem dodejme, že v rámci Fuchs Oil Rally Příbram bude k dostání u stánku Antonína Babíka dvdčko o Emilu Trinerovi. Tento unikátní projekt mapuje Trinerovo kariéru na dvou dvd nosičích a fanoušci příbramského jezdce a rallye zde najdou 129 minut toho nejlepšího z tratí rychlostních zkoušek.

Marek Felt
Rally Příbram

PR


 
 
Fotogalerie:   XVI. BÖTTCHER Rally Vyškov 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose