www.car.cz
 

Autotec: Volkswagen jedničkou mezi užitkovými vozy
     tisková zpráva


4. 6. 2004  - Značka Volkswagen se dostala na první místo v prodejích užitkových automobilů. Na tiskové konferenci to oznámil Rudolf Javurek, generální ředitel společnosti Import Volkswagen Group.

Vedoucí divize Volkswagen – Užitkové vozy pan Dušan Blažko pak tuto informaci konkretizoval. V roce 2003 prodala značka VW v našich zemích celkem 2 526 užitkových automobilů. Za dosavadních pět měsíců se již počet prodaných vozů dostal k této hodnotě a u VW předpokládají, že koncem září se bude počet prodaných vozů pohybovat okolo čísla 2 700 až 2 800.

Úspěšnost prodejů u Volkswagenu pramení pravděpodobně z velmi dobře sestavného portfolia nabízených modelů, kde najdeme řadu novinek. Kromě již v loňském roce představeného Multivanu letos nabídku doplnil nový model Caddy, který se navíc na Autotecu představuje v úplně novém provedení osobní verze Life. Expozice VW tak nabízí celkem dvaadvacet vozidel, mezi kterými najdete i řadu speciálů, jakým je například i vůz Transporter v úpravě California, což je obytná verze tohoto oblíbeného modelu.

(Tiskové středisko BVV)


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose