www.car.cz
 

Interserie: Gerstl a Milavec zvítězili na Hungaroringu
     18.9.2007 18:49 - Vladimír Rožánek


Rakušan Milavec se na Hungaroringu tentokrát představil s formulí Nissan 3,0ltr. V6. Se stejným vozem zavítal do Interserie jeho krajan Ingo Gerstl. Tito dva piloti také diktovali tempo při obou jízdách. Opět se na start postavil prototyp Lucchini Alfa Romeo, který pilotovali střídavě Mirco Savoldi a náš Michal Pavlík.

 

Zajímavostí závodu se stal Nissany Chanoch s formulí Dallara F3 Aer, který má Izraelskou národnost a před několika lety se poprvé představil i v našem okruhovém mistrovství.

 

První jízdě měl podle všech předpokladů kralovat Rakušan Milavec, ale nový stroj Dallara Nissan V6 zřejmě nepadl do ruky tak, jako jeho Lola Ford Cosworth. Trochu s překvapením tak zvítězil Rakušan Ingo Gerstl s další Dallarou Nissan 3,0 V6.

Bronzový post obsadil Izraelec Nissany s Dallarou F3 Aer a celkové čtvrté místo patřilo Mirku Savoldimu z Itálie na prototypu Lucchini Alfa Romeo. Poláci Kochanski a Gill obsadili se staršími monoposty formule F3 šesté resp. sedmé místo.

Marek Schramm, který si brousí letos zuby na titul v dvoulitrových formulích dojel v první jízdě až osmý.

 

Průběh druhé jízdy byl podobný prvnímu představení. Ovšem na čele se jezdci na stupních vítězů vyměnili. Zvítězil tentokráte Rakušan Milavec, před svým krajanem Gerstlem. Třetí místo opět putovalo do Izraele. Schramm se polepšil a dojel čtvrtý celkově a druhý mezi dvoulitry. Michalu Pavlíkovi s prototypem Lucchini Alfa Romeo patřilo až deváté místo celkově, ale zároveň se umístil nejlépe v prototypech. Další klání Interserie má v plánu okruh v Poznani.

 

 

 

Výsledky Interserie Sprint Challenge Hungaroring:

 

1.        jízda:

 

I.Gerstl (A) Dallara Nissan 3,0 V6

P.Milavec (A) Dallara Nissan 3,0 V6

Ch.Nissany (ISR) Dallara F3 Aer 2,0

M.Savoldi (I) Lucchini Alfa Romeo 3,0

M.Baierle (D) formel Renault 2,0

M.Kochanski (PL) Dallara F3 Mugen-Honda 2,0

 

2.        jízda

 

P.Milavec (A) Dallara Nissan 3,0 V6

I.Gerstl (A) Dallara Nissan 3,0 V6

Ch.Nissany (ISR) Dallara F3 Aer 2,0

M.Schramm (D) formel Renault 2,0

M.Gill (PL) Reynard F3 VW 2,0

M.Baierle (D) formel Renault 2,0

 

Vláďa Rožánek, Interserie Sprint Challenge 07

Foto: Rolf Schindler


 
 
Fotogalerie:   Interserie Sprint Challenge 2007, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose