www.car.cz
 

BMW schválilo zimní pneumatiky Continental pro první výbavu vozů
     20.9.2007 22:37 - tisková zpráva


Další úspěch pneumatik Continental s technologií SSR runflat:
 
Hanover, Srpen 2007. Continental zaznamenal další úspěch na poli první výbavy, tentokrát s pneumatikami pro vozy BMW. Bavorský výrobce automobilů schválil celou produktovou řadu zimních pneumatik, což znamená,  že Continental bude dodávat zimní pneumatiky s technologií SSR runflat pro BMW X5 série 1, série 3 a BMW Z4.
 
Aby se vyhovělo rozdílným jízdním vlastnostem těchto vozů, objednal BMW dva modely pneumatik: BMW X5 bude vybaven pneumatikami ContiCrossContact Winter, zatímco série 1 a 3 a BMW Z4 budou jezdit na ContiWinterContact TS 810 Sport.  SAV (Sport Activity Vehicle) budou vybaveny zimními pneumatikami o rozměru 18 a 19 palců, ostatní modely BMW pak 16 a 17 palcovými pneumatikami Continental.
 
Continental je jedním z největších dodavatelů pneumatik pro BMW. U některých typů pneumatik dodává Continental dokonce 50 % celkového množství. Zimní pneumatiky Continental jsou známé a ceněné pro svou velmi vysokou výkonnost. V nejnovějších testech pneumatik, prováděných motoristickými magazíny, získaly pneumatiky Continental stupeň hodnocení „Velmi dobré“, „Příkladné“ nebo „Velmi doporučované“ .
 
Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2006 dosáhla obratu 14,9 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 89.000 lidí.
 
Continental je oficiálním partnerem UEFA EURO 2008 TM, které se bude konat v červnu 2008 v Rakousku a ve Švýcarsku. Další informace najdete na adresách www.ContiSoccerWorld.com , www.contifanworld.com a www.conti-online.com.
 
 
Barum Continental spol. s r. o.         
Divize marketing
 
PR

 
 
Fotogalerie:   MX Cup 2007 - Dalečín, foto Ladislav Kuruc

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose