www.car.cz
 

Na Brňany Mičánka s Hladíkem čeká Barcelona
     21.9.2007 07:59 - tisková zpráva


Atraktivní předposlední osmý závod letošního devítidílného seriálu Porsche Carrera Cupu čeká v neděli na okruhu Catalunya  na oba jezdce stáje Mičánek Motorsport Jiřího Mičánka juniora a Vladimíra Hladíka. Dějiště tohoto závodu znají ze svých startů hlavně piloti formule 1, o víkendu zavítá ale do Španělska celý seriál mezinárodního mistrovství Německa cestovních vozů DTM.
   
"Do Barcelony jedeme s cílem dosáhnout podle možností co nejlepší výsledek," řekl před odjezdem šéf stáje Jiří Mičánek senior. Cesta k úspěchu má ale podle něj jeden nedostatek. "V Barceloně jsme totiž ještě nikdy netestovali, neboť není snadné na tomto okruhu sehnat termín. Všechna místa v termínovém kalendáři mají rezervováno na testy stáje formule 1. Nejsme ale v tomto směru jediní. Máme však určité poznatky o nastavení auta a pokusíme se prosadit," dodal Mičánek.
 
Okruh Catalunya měří 2,977 kilometru a na jezdce závodu Porsche Carrera čeká 27 kol v celkové délce 80,386 kilometru.
 
 
    
JiPo

 
 
Fotogalerie:   MM s Corvetou GT 3 na Sachseringu, foto K. Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose