www.car.cz
 

Pódiový závěr vrchařské sezony v Násedlovicích pro juniora Kárného
     26.9.2007 19:31 - tisková zpráva


Předposlední zářijový víkend jsme se vydali na závěrečný (pro náš tým)  závod serálu ZAV KW Berg-Trophy 2007 do Násedlovic. Po technických  problémech, které nás potkaly v předchozím závodě v Divákách jsme  tentokrát neponechali nic náhodě a pečlivou přípravou minimalizovali  pravděpodobnost nějakých potíží.
 
Upravovali jsme mechanismus řazení a  kompletně přepracovali systém nasávání vzduchu do motoru. Stejně jako v  závodě ve Šternberku jsme pořídili i nějaké onboardy, snad najdeme  konečně trochu času na jejich zpracování  Už sobotní treninky naznačily, že Násedlovice jsou Davidovou oblíbenou  tratí a tak jsme pomýšleli na nějaké lepší umístění v juniorské  kategorii. Konkurence však byla nesmírně silná (dvě Subaru Impreza WRX  Sti, Opatřilův Golf VR6 s turbem, které by natlačilo i Tatru 815 a v  neposlední řadě spousta Éčkových speciálů, které váží asi polovinu našeho Escorta).
 
Přes to všechno se Davidovi podařilo v obou sobotních  jízdách zajet velmi dobré časy a čtvrté místo považujeme za úspěch. V neděli se situace ještě malinko vylepšila a tak v součtu bodů za oba  dny nakonec David skončil třetí. Za zmínku stojí i skutečnost, že za  sebou nechal obě Subaru a dokonce i věčného rivala Martina Zimáka na  Peugeotu 106.

 
 
Aleš Kárný
AK Motorsport
www.akmotorsport.cz
 
PR

 
 
Fotogalerie:   ME Rallycross 2007 - Sosnová, foto Jara Šašinka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose