www.car.cz
 

Diváci ve Vsetíně mají nevšední možnost zhlédnout všech 11 SS!!
     26.9.2007 19:42 - tisková zpráva


Internext CCR Vsetín nabídne 11 rychlostních testů
 
Vsetínska Internext CC rally Vsetín 2007 jedoucí se již tento víkend ( 28.a 29.9.2007)  nabídne posádkám i divákům celkem 11 rychlostních testů. Zajímavostí je, že diváci mají nevšední možnost zhlédnout všech 11 SS!!
 
Samotná trať rally je vytyčena pouze na dvou úsecích, které se však pojedou v obou směrech. Dopolední sekce se pojede na RZ Trnava - Podkopná Lhota. Tento úsek je známý tím, že jeho část využívají světové rally týmy k přípravě a testování na šotolinové podniky MS. Odpolední sekce se odehraje na úseku Lidečko - Lačnov, který je známý z dřívějších ročníků.
 
SS 1, 2, 3 Trnava - Podkopnná Lhota - 8,6 km (sobota od 8:28 hod)
Po startu RZ, který je situován v Trnavě v místech zvané Dvořisko, trať stoupá po široké lesní cestě, tvořené hrubou šotolinou, s mnoha těžkými zatáčkami různých poloměrů. Následně trať přechází v rychlý úsek s protahováky, proloženými prudkými zatáčkami. Ke konci přechází zkouška do rychlého klesání na hlinito -kamenité cestě a cíl RZ je v Podkoné Lhotě u vysílače.
 
Divácká místa
Stoupání s prudkými zatáčkami po startu RZ. Omezená možnost parkování (jedná se o příjezd k RZ, je nutné zachovat průjezdnost komunikace).
 
Přístup po barumácké RZ Májová z obce Držková, velmi dobrá možnost parkování, rychlý sjezd ve směru k cíli nebo zatáčky do protisměru RZ 
 
Cíl RZ - přístup z  autobusové točny v Podkopné Lhotě (dobrá možnost parkování v Podkopné Lhotě na autobusové točně a místní komunikaci ve směru na Kašavu, v přilehlém prostoru u myslivecké chaty bude zřízena kontrola přeskupení po RZ 3)
 
 
SS 4, 5 Podkopnná Lhota - Trnava - 8,6 km (sobota od 10:18hod)
Jedná se o RZ Trnava, jedoucí se v protisměru.
 
Divácká místa:
Viz tipy RZ Trnava
 
SS 6, 7, 8 Lidečko - km (sobota od 13:03 hod)
Start RZ je na začátku obce Lidečko, přímo pod Čertovými skálami. Trať poté stoupá po rychlé hlinitošotolinové cestě s mnoha rychlými, avšak technicky náročnými zatáčkami.Cca 3km po startu (u posedu) přechází trať na kvalitní lesní cestu, která je protkána  mnoha zajímavými uskákanými úseky a náročnými zatáčkami. Na šestém kilometru vyjíždí trať z lesa a mezi loukami se blíží do Lačnova, kde kolem myslivecké chaty najedou na závěrečný divácky atraktivní úsek mezi poli a loukami. Cíl je na začátku obce Lačnov.
 
Divácká místa:
Rychlé stoupání od startu RZ. Dostatek parkovacích míst u motorestu Lidečko - Čertový skály  (střídání šotoliny a hlíny s kamením).
 
Zajímavé zatáčky a uskákaný sjezd na cca pátém km RZ. Přístup výhradně pěšky. (hlinitokamenitá cesta)
 
Rychlý příjezd k myslivecké chatě zakončen prudkým  odbočením mezi ploty na šotolině. Parkování v horní části obce Lačnov na místních komunikacích. Žádáme diváky, aby zachovali dostatečně šíroký jízdní pruh pro příjezd soutěžních vozů k servisu, který je situovaný u myslivecké chaty.
 
Závěrečný divácky atraktivní a přehledný úsek dlouhý cca 2km, vedoucí mezi poli a loukami, s mnoha rychlými nakopávacími nerovnostmi a zatáčkami (kvalitní polní cesta). Přístup od cíle RZ, myslivecké chaty  nebo po místních polních komunikacích v obci Lačnov.
 
 
SS 9, 10, 11 Lačnov - 6km (sobota od 15:16 hod)
Jedná se o zkrácenou RZ Lidečko,  jedoucí se v protisměru. Cíl u posedu.
 
Divácká místa:
Viz tipy RZ Lidečko
 
Mapy, harmonogram a seznam přihlášených posádek naleznete na www.rally-raid.eu
 
 
PR 

 
 
Fotogalerie:   ME Rallycross 2007 - Sosnová, foto Jara Šašinka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose