www.car.cz
 

KW Berg-Trophy International zakončí v Bánovcích nad Bebravou na trati Jankóv Vŕšok.
     1.10.2007 23:21 - tisková zpráva


Velké finále KW Berg -Trophy 2007 sa tento rok odehraje na velmi populární trati Jankov Vŕšok při Bánovcích nad Bebravou. Na tomto technickém kopci, který je známý svým kluzkým povrchem si změří síly jezdci z Česka, Slovenska, Polska a Maďarska a to ve dnech 6.-7.10.2007. Přihlášená je kompletní špička seriálu KW BT, zajezdit si přijdou aj jezdci z mistráků a tešiť sa můžeme i na velmi výkonné auta sk. ST, hlavně na Porsche 966 turbo Antona Penova a několik vozů Subaru Impreza Sti, či Mitshubishi Lancer různých evolucí.
 
Pořadatel Slovak racing o.z.  stanovil propustnost tratě na 130 automobilů, časomíru zabezpečuje jako vždy firma Adako L.Šabíka z Košic a o bezpečnost jezdců se bude starat záchranný systém Maverick rescue z Brna. Přejímka vozidel bude v pátek 5.10.2007 v prostoru startu od 15.00 hod. a v sobotu a neděli od 6.00 do 7.00 hod. Tréninky začínají o 8.00, soutěžní jízdy o13.00 hod.
 
Charakter tratě a fakt, že se na Jankovom Vŕšku bude rozhodovat o celkovém umístění jazdců v sezóně 2007 slibují skvělou podívanou po celý víkend. Očekávají se hlavně souboje Jaroslava Čermáka (Škoda Octávia) a Martina Šípka (BMW M3 VPT): "Do Bánovců se těším, trať se mi líbí , jenom mám obavy, aby vyšlo počasí. Před rokem tam zapršelo a tento povrch extrémě klouže. Ale podmínky budou pro stejné pro všechny. Ve své třídě E1+2000 mám rozhodnuto , ale o absolutní pořadí a SVC Českou trofej to bude bitva až do poslední jízdy a to je dobře, budeme mít maximální zážitek, stejně jako i diváci".
 
Další souboje budou určitě i v dalších třídách, cupech a trofejích. Na téměř domácí trati sa určitě budou chtít v dobrém světle predstavit bratři Melichárci (BMW M3), jako i řditel závodu Marián Patrovič (BMW 320is). Tento motorizmem nasáknutý region se určitě nenechá zahanbit ani počtem diváků, kteří určitě vytvoří skvělou atmosféru na této poslední akci roku.

 
StFi

 
 
Fotogalerie:   Slovácký ovál Březolupy, září 2007, foto Roman Kašpárek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose