www.car.cz
 

VE STOPĚ Valašské zimy se blíží
     Pavel Jelínek


Soutěž Ve Stopě Valašské zimy vznikla nejprve jako pobaveni pro mechaniky a jezdila se týden před touto soutěží. Nejdříve jako orientační soutěž na přejezdu Vizovice – Loučka , kde se dodnes jezdi jako RZ Barák, známá i ze starých ročníků barumky. U zrodu akce stáli pánové Trčka a Slačík, a autokluby Vizovice a Loučka. Dnes je jedním z pořadatelů Josef Častulík, bývalý spolujezdec tragicky zesnulého Jirky Sedláře.

V současné době se Stopa jede jako čistě amatérská soutěž, navíc jako jedna z mála zimních soutěží, která se jezdí už zhruba čtvrt století. Připuštena jsou jakákoliv vozidla s platnou TK a s pojištením. Řidič samozřejmě musí vlastnit řidičský průkaz.

Ke startu se pravidelně hlásí až několik stovek posádek, ale připuštěno ke startu bývá zhruba 130 až 150. Pojede se už brzy - v závěru ledna !! Přesně  v sobotu 26. ledna 2004.Z amatérských  rallye.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose