www.car.cz
 

Tým BRT se bude prezentovat při A1 GP víkendu opět se speciálem z DTM
     8.10.2007 16:56 - tisková zpráva


Součástí českého podniku formulového Poháru národů A1 GP na brněnském okruhu bude o následujícím víkendu i vložený závod Divize 4 do dvou litrů a nad tuto kubaturu. Bohemia Racing Team si nenechá ujít příležitost prezentovat se před početným mezinárodním publikem, jehož návštěva je  12. – 14. října očekávána na Automotodromu Brno.
 
„V Brně chceme prezentovat především speciál AUDI A4 DTM, s nímž jsme letos ve sprintových mistrovských závodech už dvakrát stáli na nejvyšším stupni vítězů. Stroj bude tentokrát pilotovat Milan Maděryč a doufáme v jeho co nejlepší umístění,“ řekl manažer týmu Petr Najman. Doplnil, že v nižší kubatuře do dvou litrů bude bojovat Miroslav Forman na AUDI A4 specifikace Supertourismo.
 
Program víkendu je postaven tak, že v pátek se v obou kubaturách jede volný trénink, v sobotu ráno po osmé hodině začíná oficiální kvalifikace slabších dvoulitrů a ve 13,05 začne kvalifikace vozů nad 2000 ccm. V neděli pět minut před devátou dopoledne začíná závod slabší objemové třídy a  půl hodiny před polednem bude odstartován závod v kubatuře nad dva litry.
 
Na účast v Brně klademe důraz především proto, že jde o mezinárodně hodně sledované závody a jsme hrdí na to, že i zásluhou naší stáje se českému okruhovému mistrovství začalo říkat malé české DTM. Myslíme si, že souboje na špici startovního pole budou opět vyrovnané a pro diváky hodně atraktivní. Snad ani nemusím dodávat, že všechny partnery i fanoušky Bohemia Racing Teamu do Brna velice srdečně zveme a budeme se snažit, aby si odvezli co nejhezčí zážitky,“ dodal Petr Najman.
 
PR
(8.10. 2007)

 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2007, D4 tříhodinovka objektivem Milana Spurného

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose