www.car.cz
 

Na závěr sezóny pro český tým dva světové body z Magny Cours
     9.10.2007 09:43 - tisková zpráva


8. 10. 2007 – Tým Intermoto Czech získal ve francouzském Magny Cours další světové body, ale také podepsal smlouvu s prvním jezdcem pro sezónu 2008.

Další dva body do celkové klasifikace získal český tým Intermoto Czech ve francouzském Magny Cours, kde se konalo poslední kolo letošního Mistrovství světa Supersport. Kenny Foray, letošní Mistr Francie superpsortů, který nahradil pro tento závod Matthieu Lagriva, vybojoval na domácím okruhu 14. místo. To královéhradeckému týmu zajistilo jedenáctou pozici v týmovém hodnocení. Druhý jezdec Mauro Sanchini závod po napínavém souboji v početné skupině, pro technickou závadu nedokončil.
 
Významným okamžikem pro tým Intermoto Czech byl i páteční podpis nové smlouvy s francouzským trojnásobným Mistrem světa Endurance Matthieu Lagrivem, který se tak pro rok 2008 stal oficiálním jezdec českého týmu. O druhém jezdci pro Mistrovství světa Supersport se rozhodne v nejbližších dnech.
 
 

Petr Štola
Media servis

 
 
Fotogalerie:   Buggyra v neděli v Jaramě 2007, radost z titulu ME, foto týmu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose